Tarieven Budgettraining

Download: “Geheimen van een budget” GRATIS!

Budgettraining

Doel van budgettraining is jou zelfstandig goed met jouw budget om te laten gaan. Al mijn cliënten zijn binnen 2 jaar schuldenvrij (met uitzondering van de hypotheek) door slimmer met geld om te gaan.  De hypotheek is via het systeem binnen 7 tot 10 jaar afbetaalt. Hoe sneller, hoe beter.

Binnen 2 jaar schuldenvrij zijn scheelt gemiddeld 1000 euro per jaar aan rente alleen!

Particulier: Bel 030 655 1979

Budettraining

Laten we dan even beginnen, er is een stappenplan om jou te kunnen helpen. Alles begint met een intakegesprek. Dit eerste gesprek is geheel gratis. Ik bel jou, dus zelfs de telefoonkosten hoef jij je geen zorgen over te maken.

De tweede stap is het maken van een budget. Dat kan je doen via de gratis budgettool of ik kan jou daarmee helpen. Mijn persoonlijke hulp kost 750 euro bij 1-op-1 coaching die jij overigens terugverdient door te tips te volgen die ik jou geef. Verdien jij de 750 euro niet terug, dan betaal ik de volledige 750 euro terug.

Om in aanmerking te komen voor 1-op-1 coaching volg je de volgende stappen:

Daarna kan je de kosten in maandelijkse termijnen betalen. Heb jij voorafgaand aan het gesprek hulp nodig om aan meer geld te komen? Neem contact op!

Verder biedt ik een groepscoaching aan voor zowel besparen als verdienen. Verdienen gaat via online verkoop. Besparen kan op heel erg veel aspecten.

De groepscoaching voor verdienen bestaat uit wekelijkse sessies iedere vrijdagavond van 20:00 – 21:00. De sessies worden opgenomen en kunnen dus ook achteraf worden teruggekeken. De kosten voor de wekelijkse groepscoaching zijn 75 euro per 4 weken. Hierover ontvang je per 4 weken een link om te betalen, je zit dus nergens aan vast.

Groepscoaching voor besparen bestaat ook uit wekelijkse sessies. Deze vinden in het weekend plaats, iedere zaterdag van 19:00 – 19:30. Deze sessies staan los van elkaar, waardoor je op ieder moment in kunt stappen. De kosten voor de besparingen zijn eveneens 75 euro per 4 weken, iedere week kun jij minimaal 75 euro verdienen.

Direct een afspraak inplannen voor een intake? Bel 030 655 1979 of mail hey@alexandervandijl.nl.

Deals:

 • Maandelijkse 1-op-1 coaching: Tijdelijk 5000 euro per jaar.

Wat is er mogelijk na de intake?

Tijdens de intake bespreken wij alle mogelijkheden om jouw leven te verbeteren. Laten we daar snel over gaan spreken.

Wil jij een afspraak maken voor budgettraining aan onze keukentafel in Utrecht of, tijdens de covid-19 crisis via Zoom bij jou thuis, stuur mij een email of WhatsApp bericht.

Zakelijk: Bel 030 655 1979

Voor zakelijke diensten is de doelstelling vergelijkbaar, maar zijn de systemen en tarieven iets anders. Net als bij de particuliere budgettraining is de telefonische intake gratis.

 • Telefonisch intakegesprek: Maak een afspraak.
  • Intake op kantoor (binnen Nederland): 175 euro (inclusief BTW).
  • Groepscoaching voor jouw team: 4500 euro per dag
  • Motiverende spreker over geld en geldzaken: 5000 euro per dag
  • Intake op kantoor (buiten Nederland): Neem contact op.

Na de telefonische intake en de intake op kantoor is het mogelijk om trainingen en workshops aan te vragen.

Voor wie is budgettraining geschikt?

Budgettraining wordt ingehuurd door bedrijven die laaggeschoold personeel in dienst heeft. Daarnaast huren netwerk marketing organisaties budgettraining in omdat er in alle situaties gekeken moet worden naar mogelijkheden.

Betalingsmogelijkheden:

 • Cash, iDeal, BitCoin, creditcard, PayPal, KBC, Sofort, overboeking of een andere betaalmethode op verzoek!
Direct hulp? WhatsApp