Alexander van Dijl International nu vanuit België te bereiken!

doorAlexander

Alexander van Dijl International nu vanuit België te bereiken!

België Wie de budgettrainer wilt spreken vanuit België belt nu 078 483 098. Via dit telefoonnummer krijg jij de budgettrainer nu ook vanuit België aan de telefoon.

Hoewel ik mijzelf natuurlijk “De meest effectieve budgettrainer van Nederland” noem merk ik dat het aantal aanvragen vanuit België met de dag toeneemt.  Het eerste 1-op-1 gesprek met een cliënt vanuit België heeft ook al plaatsgevonden in Amsterdam!

Mijn doel is mensen uit de schulden helpen en daar een permanent en blijvend character aan te geven. Jij leert dus niet alleen hoe de schulden zijn ontstaan, maar ook hoe deze voorkomen kunnen worden. Vooral wat jij kunt doen om nooit meer schulden te maken.

De eerste tip, download mijn boek, dat is gratis en kan via VanDijl.ga/boek.

Kan ik ook een afspraak maken met de budgettrainer in België?

Natuurlijk! Alleen is het wel belangrijk om rekening te houden met de extra kosten die daaraan verbonden zijn. De reistijd is voor mij behoorlijk, waardoor de kosten ook toenemen. Nu wil ik jou helpen om juist minder geld uit te geven en slimmer met geld om te gaan, dat is dus niet direct verstandig.

Ben jij ondernemer of wil jij zakelijk gezien met mij in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw werknemers, collega’s of personeel? Dan spreek ik jou wel heel graag. Veelal is het handig om met een telefoongesprek te beginnen, later kan het altijd nog persoonlijk.

Voel je natuurlijk altijd vrij om contact op te nemen. Het telefoonnummer in België staat nu ook op de contactpagina.

Waar kan ik zoal op besparen vanuit België?

Een heel eenvoudig voorbeeld wat ik al heb gevonden is een overstap van Telenet naar Orange voor internet, TV en vast bellen. Dit scheelt in het voorbeeld wat ook in het boek staat al bijna 100 euro per maand! Ik weet zeker dat jij daar iets heel moois mee kunt doen.

Heb jij zelf vragen, ideeën of suggesties? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp