Hulp bij schulden? Alexander van Dijl helpt!

doorAlexander

Hulp bij schulden? Alexander van Dijl helpt!

hulp bij schulden

Mijn naam is Alexander van Dijl, werk ik alleen? Nee! Maar hulp bij schulden wil ik jou wel bieden. In tegenstelling tot gemeente en overheid.

Download mijn gratis ‘Hulp bij schulden’ boek! Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou een nieuw besef te geven. Het is altijd mogelijk om iets te doen. Heb jij tijdelijk geen inkomen en heb jij geld nodig? Dan heb jij niet vooruit gepland. Dat is dan ook waar het mis gaat. Wanneer jij jouw leven van nu financiert met geld uit de toekomst maak je problemen voor jezelf. Uiteindelijk wil ik met jou kijken naar de oorzaak van de problemen. Dat is altijd iets anders dan geld.

Eerst het hulp bij schulden boek lezen? Klik hier!

Voor alles wat met geld te maken heeft wil ik jou uitnodigen om met mij contact op te nemen. Ik kan jou vertellen dat ik zelf enorme schulden heb gemaakt. Zelf ben ik er zonder ondersteuning van de overheid uit gekomen.

Hoe mijn hulp bij schulden werkt

Om te beginnen ga jij leren hoe jij voor minder kunt leven dan wat je nu uitgeeft. Jij gaat een budget maken wat jou in staat stelt om zowel goed te leven als ook hulp bij schulden te krijgen.

Weten waar de problemen vandaan komen? Klik hier!

Een belangrijk gegeven is dat jij je realiseert dat helpen betekent een stap naar de oplossing. Hoe dichterbij de oplossing jij komt, hoe langer jij ook van de problemen af kunt komen. Door mijn boek te lezen krijg jij niet alleen hulp bij schulden, jij leert ook hoe jij anderen kunt helpen.

Pak een probleem aan bij de oorzaak! Klik hier!

Voor vragen die jij op dit moment hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp