Een werkweek van 4 uur! Kan dat echt?

doorAlexander

Een werkweek van 4 uur! Kan dat echt?

Een werkweek van 4 uur

Het eenvoudige antwoord is: Ja! In een werkweek van 4 uur leer jij hoe jij effectiever kunt werken en leven! Het legt uit wat jij kunt doen, niet hoe!

Een beter alternatief voor een werkweek van 4 uur kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou op een punt te krijgen van hoe je problemen oplost, niet alleen wat jij kunt doen. Alles begint met weten waar jouw probleem ligt. Daarvoor kan jij nu een gratis persoonlijkheidstest maken. Mijn doel met deze test en met het aanbieden van het boek is jou daadwerkelijk uit de problemen te helpen. De test is gratis, het boek kost wel wat.

Bekijk het alternatief voor een werkweek van 4 uur! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is Nederland uit de schulden te helpen. De reden dat ik schrijf over de zelf hulp boeken is dat veel mensen die kopen om problemen op te lossen. Wil jij weer weten dan alleen ‘wat’ en ook weten hoe jij problemen oplost? Maak een afspraak!

Meer over een werkweek van 4 uur

Het mooie van dit boek is dat jij dus feitelijk in 40 uur werk voor elkaar kunt krijgen wat je normaal in 400 uur doet. Ik pas die techniek ook toe en werk zo 2 uur per dag aan mijn eigen websites en blogs en 40 uur binnen een organisatie met als doel mensen te helpen.

Bestel het alternatief online! Klik hier!

Op zoek naar een manier om echt een werkweek van 4 uur te starten? Daar ga ik jou dus niet daadwerkelijk mee helpen. Maar stel je even voor dat jij bijvoorbeeld 40 sollicitatiebrieven uit kunt sturen in die korte tijd, kan jij dan sneller aan een baan komen?

Op zoek naar een alternatief? Klik hier!

Mijn doel is jou optimaal te helpen. Laat een reactie achter met vragen en opmerkingen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp