Getting things done, maar dan op een goede manier!

doorAlexander

Getting things done, maar dan op een goede manier!

Getting things done

Heb jij overwogen om het boek getting things done te kopen of heb jij het boek al gelezen en merk jij ook dat het niet doet wat jij had verwacht?

Bekijk het alternatief voor Getting things done! Klik hier!

Het boek wat ik jou wil aanbevelen heet Dianetics. In dat boek leer jij de waarheid over het menselijk verstand. Uit Getting Things Done leer jij iets. Uit Dianetics leer jij bijvoorbeeld over het reactieve verstand en het analytisch verstand. Door dat op de juiste manier te gaan begrijpen kan jij daadwerkelijk groeien als persoon en ga jij ook effectiever en efficiënter werken. Dianetics lost zoveel meer op dan alleen dit stukje. Het geeft antwoord op ongeveer alle vragen uit het leven.

Zelf het alternatief voor Getting things done kopen? Klik hier!

Voordat ik dan verder ga op de verdere mogelijkheden van het boek en het spiritueel centrum in Amsterdam wil ik jou vragen om mij te vertellen hoe jij erover denkt. Iedere opmerking, vraag en reactie is absoluut meer dan welkom.

Meer over Getting things done

Ik heb persoonlijk zo enorm veel uit Dianetics gehaald, maar wat maakt het uit wat ik meemaak? Het gaat uiteindelijk om jou. Daarom nodig ik iedereen hoe dan ook uit om een gratis persoonlijkheidstest te maken. Na het maken van de persoonlijkheidstest weet jij of Getting things done voor jou de oplossing is.

Dianetics bestellen? Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten kan jij altijd een reactie achterlaten onder deze blog. Dat maakt dat ik jou graag verder help. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Dianetics? Laat het gerust weten.

Toch liever Getting Things Done bestellen? Klik hier!

Alle informatie die jij verder nog wilt vinden kan jij aanvragen door een bericht te plaatsen onder deze blog. Neem gerust ook contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp