Hypotheekadviseur aan het woord: Beleggen, niet aflossen!

doorAlexander

Hypotheekadviseur aan het woord: Beleggen, niet aflossen!

HypotheekadviseurToen ik mijn hypotheek ruim 10 jaar geleden ging afsluiten volgde ik eerst de cursus “Erkend Hypotheekadviseur”, zodat ik in ieder geval weet waar men over praat.

Gisteravond las ik op LinkedIn iemand die trots was dat hij een ouder iemand nog een hypotheek on verstrekken. Door mijn kennis als budgettrainer zie ik hoeveel dit gaat kosten. De hypotheekadviseur geeft aan dat het beter is om te beleggen omdat “de rente nu zo laag is”. Op de vraag of hij ook beleggen met geleend geld adviseert kreeg ik geen antwoord.

In deze blog leg ik uit hoe het niet aflossen van de hypotheek en in plaats daarvan te beleggen precies hetzelfde betekent als beleggen met geleend geld. Wil jij eerlijk advies? Ik heb een aantal eerlijke financiële planners in mijn netwerk die jou juist uit de schulden willen helpen.

Bel 030 655 1979 of mail hey@alexandervandijl.nl.

Waarom een hypotheekadviseur beleggen adviseert?

Een hypotheekadviseur verdient niet meer op ieder verkocht product, maar verdient wel op basis van sommige producten en op basis van advieskosten. Beleggingsproducten kennen een hoge winstmarge, waardoor deze enorm rendabel zijn en dus gunstig om te verkopen. Voor de adviseur welteverstaan, niet voor de klant!

Als budgettrainer werk ik enkel samen met een hypotheekadviseur die als doel heeft om mensen te leren hoe het product werkt. Een eerlijke hypotheekadviseur zal nooit een beleggingsproduct verkopen aan iemand die nog schulden heeft. Al helemaal niet een belegging adviseren wanneer aflossen van de hypotheek als alternatief dient.

Vanuit Alexander van Dijl International ben ik altijd op zoek naar de eerlijke hypotheekadviseurs. Ik heb er een aantal in mijn netwerk die het erg goed voor hebben met hun klanten. Deze krijgen het steeds drukker. Spreek jij een hypotheekadviseur die adviseert om te beleggen in plaats van af te lossen, bel dan direct met 030 655 1979 voor een eerlijk advies.

Spreek jij een hypotheekadviseur die aflossen adviseert in plaats van beleggen, stuur dan een email naar hey@alexandervandijl.nl, zodat ik met die adviseur contact op kan nemen.

Geniet van het leven!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp