Ik ga bij IKEA werken tot ik 1 miljoen per jaar verdien!

doorAlexander

Ik ga bij IKEA werken tot ik 1 miljoen per jaar verdien!

IKEAVandaag had ik een extreem leuk gesprek bij IKEA. Ik heb besloten om daar te gaan werken tot ik 1 miljoen per jaar verdien! Waarom? Omdat het kan! Met 1 miljoen per jaar is mijn huis afbetaalt, mijn tweede huis ook, verdien ik geld aan de verhuur van mijn woning en laat ik iets fantastisch achter voor mijn kinderen.

En voor het geval mijn moeder deze blog leest, mijn kinderen zijn nog niet geboren! En nee, Nikki is niet zwanger. Ik ga uitleggen hoe ik dit ga doen. Waarom 1 miljoen? 1 miljoen is meer geld dan wat de gemiddelde Nederlander verdient.

Waarom dan blijven werken met zoon hoog inkomen? Dat leg ik uit in de rest van deze blog.

Praten over jouw plannen en strategie? Bel 030 655 1979

Gaat IKEA mij 1 miljoen euro betalen?

Hoewel ik heel erg goed ben in wat ik doe verwacht ik niet dat IKEA mij 1 miljoen euro gaat betalen. Ik ga er alles aan doen om extra geld te verdienen naast mijn salaris. Verhuren van een tweede woning, budgetcoaching events, zakelijke budgetcoaching en alle andere ideeën die ik nog ga verzinnen. Heb jij een idee en wil jij daarover praten? Bel gerust met 030 655 1979 of plan een afspraak met mij in.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik toch uiteindelijk een baan vind waar ik 1 miljoen euro mee verdien. Dat reken ik niet mee. De 1 miljoen euro moet vanuit iets anders komen dan het werk wat ik doe. Ik ben nu 35 jaar en geef mijzelf nog 15 jaar om het doel te bereiken. Tegen die tijd is de wereld zo enorm veranderd dat ik weet dat de wereld ook redelijk klaar is voor mijn ideeën.

Hoe denk jij over mijn plannen? Ga ik de 1 miljoen euro per jaar halen naast mijn gebruikelijke werkzaamheden? Deel dit bericht en volg mij vooral via alle sociale media kanalen. Ik houd je natuurlijk op de hoogte! Voor alle overige vragen neem je natuurlijk contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp