Tips voor een leven na schulden?

doorAlexander

Tips voor een leven na schulden?

Dan ben je schuldenvrij, heb je ineens mega veel geld over, maar je bent gewend om super zuinig te leven. Wat nu? Daarover geef ik uitleg in deze blog. Stappen 1, 2 en 3 neem ik voor mijn eigen rekening, 4, 5, 6 en vooral 7 laat ik over aan anderen.

Het grootste voordeel van een schuldenvrij leven is de mogelijkheid om meer te doen met minder geld. Hoe meer jij weet te besparen, hoe meer jij ook over weet te houden. Als jij dan schuldenvrij bent gaat jouw leven er anders uit zien, dat kan niet anders.

Kies jij dan voor het rijke leven met minder werk? Ga jij meer investeren zodat jij ook anderen kunt helpen? Koop jij een extra villa aan de Spaanse Costa? Allemaal dingen om over na te denken. De rest van deze blog gaat over Renee en haar website PorteRenee, over wat jij kunt doen om te besparen, slimmer met geld om kunt gaan en te investeren. Ben jij daar klaar voor, lees verder. Zo niet, klik hier om een afspraak met mij te maken.

Waarom PorteRenee?

Hypotheek

qimono / Pixabay

Ik ben op de site gekomen toen ik weer aan het kijken was naar manieren om mijn hypotheek af te lossen. De aflossingsvrije hypotheek waar ik continu mee in de maag zat. Tot ik besloot om gewoon eens 300 euro af te lossen, 300 werd 3000 en inmiddels is er bijna 5000 euro afgelost van de hypotheek.

Niet veel, als je beseft dat ik al bijna 100.000 aan rente heb betaald en er nog ruim 120.000 open staat, wel een begin. Aflossen van de hypotheek begint gewoon vandaag! Lees deze en ook andere blogs op https://www.porterenee.nl/category/hypotheek/.

Tips om te besparen, ook als jij nog in de schulden zit, lees je op https://www.porterenee.nl/category/besparen/.

Waarom ik PorteRenee aanbeveel?

De informatie op de website heeft mij geholpen, dus ik weet ook zeker dat het jou zal helpen.

Heb jij een tip voor een website of een onderwerp wat ik hier zou moeten bespreken? Deel het door jouw reactie achter te laten.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.