Loonsverhoging zonder nieuwe baan? Start een budget!

doorAlexander

Loonsverhoging zonder nieuwe baan? Start een budget!

Toen ik op het idee kwam om met een budget te beginnen had ik niet het idee dat er meer geld binnen zou komen. Toch houden Nikki en ik ruim 400 euro extra per maand over. In deze blog leg ik uit hoe wij dat gedaan hebben en hoe jij hetzelfde kunt doen. Alles begint met het 7-stappenplan.

Voor de zekerheid, hierbij de stappen:

 1. Zet 1000 euro opzij voor noodgevallen.
 2. Betaal jouw schulden snel af.
 3. 3 tot 6 maanden levensonderhoud opzij zetten.
 4. 15% van jouw inkomen opzij zetten voor pensioen.
 5. Zet geld opzij voor studie van de volgende generatie.
 6. Betaal jouw huis snel af.
 7. Bouw vermogen op en wordt een gulle gever!

In deze blog leg ik in wat meer detail uit wat voor verschil het budget maakt. Tijdens een gratis intakegesprek help ik jou het eerste budget op te stellen.

Hoe maakt het budget het verschil?

BudgetDoor bewust met geld om te gaan en geld zichtbaar neer te zetten weet ik precies hoeveel er uitgegeven kan worden. Het enige wat maandelijks van de rekening wordt afgeschreven is het geld wat maandelijks altijd wordt afgeschreven. Denk hierbij aan Energie, Internet, Verzekeringen en de Hypotheek.

Bewust met geld omgaan maakte het voor ons mogelijk om honderden euro’s extra te sparen. Door meer geld te hebben creëren wij ook meer rust voor onszelf. Hierdoor is het ook makkelijker om ook die loonsverhoging of nieuwe baan te vinden. Alles om zo snel mogelijk bij stap 7 van het 7-stappenplan te komen.

Nikki en ik hebben stap 3 bijna afgerond, daarna gaat iedere extra euro naar investeringen voor de toekomst. De hypotheek zal binnen 4 jaar zijn afgelost en de volgende generatie zal veel beter met geld omgaan dan ik.

Wil jij ook met jouw budget starten? Tijdens een gratis intakegesprek help ik jou het eerste budget op te stellen. Overige vragen? Neem contact met mij op.

Na de intake heb jij mogelijkheden om verder met mij samen te werken.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Direct hulp? WhatsApp