Waarom 1000 euro voordat ik schulden ga aflossen?

doorAlexander

Waarom 1000 euro voordat ik schulden ga aflossen?

De vraag die ik het meest krijg over de 7 stappen is waarom er 1000 euro opzij gezet moet worden voordat schulden worden afgelost. Het antwoord op die vraag is eenvoudig, maar heeft wel een klein beetje uitleg nodig. Vandaar deze blog.

In deze blog leer jij waarom 1000 euro een bedrag is waar ik mij comfortabel bij voel om een aflossingstraject aan te gaan. Ik leg uit hoe ik mijn eerste 1000 euro bij elkaar heb gevonden en wat ik deed om binnen 1 jaar helemaal uit de schulden te zijn.

Dit verhaal is niet iets om jaloers op te zijn, maar wel een reden om in jezelf te geloven. Een reden om er alles aan te doen om zo zuinig te leven dat jouw kinderen bang worden dat ze op Marktplaats worden gezet zodat jij daarna beter kunt leven dan wie dan ook!

Waarom 1000 euro?

Het bedrag is gebaseerd op een hele slechte maand. Stel je voor dat jouw auto, koelkast en wasmachine allemaal stuk gaan in dezelfde maand. Dat daarbij ook nog een lekkage met spoed opgelost moet worden. Dit alles is voor 1000 euro te betalen, zo hoef jij je dus feitelijk nergens zorgen om te maken.

De 1000 euro is bedoelt voor noodgevallen. Het is dus niet zo dat kerstcadeau’s van de 1000 euro betaalt gaan worden. Kerst valt ieder jaar weer op 25 december, dat is geen verassing, dat is zeker geen noodgeval. Verjaardagen en andere cadeautjes ook niet.

Hoe ik aan mijn 1000 euro kwam?

Dan de vraag, hoe kom je dan aan 1000 euro? Voor mij is het antwoord op die vraag simpel. Vind iets wat geld oplevert. Voor mij was dat een baantje bij Action. Op 35-jarige leeftijd met kennis van marketing, sales, internationaal spreker, niet iets om trots op te zijn. Wel een manier om snel aan 1000 euro te komen.

Binnen 3 weken had ik part-time het extra geld verdient en kon ik met het aflossen van schulden beginnen. Ik wist ook extra geld bij elkaar te krijgen door spullen te verkopen via Marktplaats.

Heb jij tips nodig om jouw budget op te stellen? Wil jij snel uit de schulden zijn? Plan direct een vrijblijvende afspraak in via https://vandijl.ga/afspraak of stuur een email naar hey@alexandervandijl.nl.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.