0900 politie, kan dat niet gewoon goedkoper?

doorAlexander

0900 politie, kan dat niet gewoon goedkoper?

0900 politie

Via het bekende 8844 is het 0900 politie nummer duurder dan bellen naar een gewoon vast nummer. Er is gelukkig wel een alternatief.

Direct zonder 0900 politie bellen? Klik hier!

Het is natuurlijk aan jou om duidelijkheid te krijgen en om niet te veel te betalen voor wat je doet. Er is gewoon een vast telefoonnummer die er feitelijk al was toen het nummer voor het eerst opende. Het tarief van het betaalde telefoonnummer is gelukkig wel lager geworden, maar betalen voor het bellen naar deze organisatie is natuurlijk niet handig. Ik help jou natuurlijk graag om slimmer met geld om te gaan.

Bel zonder 0900 politie! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Neem daarom ook gewoon contact op als ik je ergens mee kan helpen. Het is aan jou om te bepalen wat je wilt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen met alle besparingen.

Waarom is het 0900 politie nummer duurder dan lokaal tarief?

Als voormalig eigenaar van een informatienummer weet ik de werkelijke kosten. Ik had ooit het nummer informatie nummer 1812. Deze kon ik aanbieden voor het lokale tarief. Voor mij waren de kosten letterlijk gratis. Dat geldt voor een organisatie als deze natuurlijk ook.

Ook zonder 0900 politie bellen? Klik hier!

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat de werkelijke kosten ook voor jou zijn. Een telefoontje naar dit nummer kost 2,8 cent per minuut met een starttarief van 9,51 cent. Daar komen de normale belkosten dan nog bovenop.

Ga kijken hoe je zonder 0900 politie kunt bellen! Klik hier!

Tot slot wil ik jou graag helpen door jou op alle belkosten te laten betalen. Volg daarom ook mijn YouTube kanaal en vooral ook de live uitzendingen. Daar deel ik met grote regelmaat tips om slimmer met al jouw kosten om te kunnen gaan.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp