2500 euro lenen, de uitleg en de eerlijke kosten!

doorAlexander

2500 euro lenen, de uitleg en de eerlijke kosten!

2500 euro lenenWaarom wil jij 2500 euro lenen? Iedereen heeft daar wel een antwoord op. Deze blog gaat over bronnen van geld en hoe jij kunt voorkomen dat geld lenen nodig is. Iedere oplossing vind je door kleine stapjes te zetten.

Voordat ik met de inhoud begin, stel je even voor, een moment dat jij geen schulden hebt. Een tijd waarbij jij geen huur of hypotheek meer hoeft te betalen omdat alles is afgelost. Stel je dan even voor dat jij genoeg geld opzij hebt staan dat jouw kinderen schuldenvrij kunnen studeren en naar school kunnen. Dat jij niet meer afhankelijk bent van de overheid voor jouw pensioen.

Alles begint bij de eerste stap. Mijn doel is jou binnen maximaal 3 jaar door module 1 (stappen 1, 2 en 3) te loodsen. Als jij eenmaal die stappen hebt doorlopen hoef jij nooit meer geld te lenen.

De rest van deze blog gaat over wat ik allemaal versta onder geld lenen. Het is meer dan wat jij mogelijk denkt. Wil jij toch nog 2500 euro lenen? Neem dan even contact met mij op of maak een afspraak.

Waarom beter geen 2500 euro lenen

Ten eerste betaal jij al snel 10% tot 14% rente op een lening. Betaal jij de 2500 euro pas over 1 jaar terug, dan kost dat jou bij 10% 250 euro extra. Nog een jaar wachten en de lening kost jou geen 500 euro extra, want je betaalt ook 10% over de 250 euro die je had moeten betalen. Zo loopt het bedrag snel op.

Met 10% rente verdubbeld het bedrag na ongeveer 7 jaar. Met dat geld had je veel leukere dingen kunnen doen.

Het is mijn persoonlijke doel om Nederland uit de schulden te krijgen. Ik heb het voor mijzelf al gedaan en ben gegaan van zo’n 20.000 euro schuld naar nu alleen nog mijn hypotheek, waar ik ook al flink van heb afgelost. Er staat nu nog zo’n 125.000 open, dat wil ik dit jaar nog naar 100.000 hebben en volgend jaar geheel aflossen.

Hoe ik dat ga doen? Daar heb ik op dit moment nog geen antwoord op, wel weet ik dat ik er alles aan zal doen om het mogelijk te maken.

Ben jij toe aan een volgende stap? Plan een gratis intake en budgetgesprek met mij in. Dat kan direct via VanDijl.ga/afspraak.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

1 reactie tot nu toe

Geertje SchlatkampGeplaatst op5:44 pm - jul 6, 2020

ik wil geld lenen 2500 en liefst vandaag nog op mijn rekening anders morgenvroeg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp