CV helpt jou niet! Jij moet ingehuurd worden!

doorAlexander

CV helpt jou niet! Jij moet ingehuurd worden!

CV

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Stuur dan nooit een CV in. Als er een online formulier is, vind een telefoonnummer. Zorg dat jij in beeld komt!

Afspraak maken over het schrijven van een CV? Klik hier!

Waar gaat het nu echt om? Ik krijg iedere dag berichten via WhatsApp, Facebook, LinkedIn en email. Het vreemde is dat ik maar een paar telefoontjes krijg. Dat betekend dat jij mijn beste aandacht krijgt wanneer jij mij belt. Ga mij niets verkopen, net als bij een baan. Begin direct. Zie jij iets wat niet goed is bij de receptie, los het op. Volle vuilnisbak? Leeg het! Help de persoon die jij in gaat huren.

Ga een CV schrijven! Klik hier!

Heb jij vragen of wil jij weten hoe jij een CV optimaal kunt gebruiken? Ik help jou heel graag verder. Mijn grootste doel is jou een eerlijk, oprecht, open advies te geven voor alles wat jij wilt bereiken. Neem gerust contact met mij op!

Waarom zou je een CV schrijven?

Eigenlijk zeg ik, doe het niet. Ik heb gewerkt in een supermarkt, winkel, heb stages gelopen, heb wat studie gedaan, enzovoort. Is dat relevant? Absoluut niet! Ik ben op televisie geweest, heb in tijdschriften gestaan en studeer dagelijks. Is dat relevant?

Leer wat wel relevant is in een CV! Maak een afspraak!

Jij hoeft nooit afhankelijk te zijn van een uitzendbureau, head-hunter, recruiter, zelfs een HR afdeling heb je niet nodig. Jij moet zorgen dat jij de juiste persoon te spreken krijgt. Ga direct aan de slag met de juiste persoon en zorg dat jij met die persoon in contact komt.

Wil jij een goed CV schrijven? Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is dat jij weet wat jij moet doen en kunt doen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou binnen 3 dagen aan een nieuwe baan te helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp