Energietoeslag om uit de problemen te komen?

doorAlexander

Energietoeslag om uit de problemen te komen?

energietoeslag

Heb jij recht op energietoeslag? Dan wil ik jou graag helpen. Met deze vorm van geld kom je namelijk slechts tijdelijk vooruit.

Wil jij meer dan alleen energietoeslag? Download en lees mijn boek!

Als jij recht hebt op deze vorm van toeslag zeg ik zeker niet dat je het niet moet pakken. In tegendeel, als je recht hebt op geld, pak het zeker! Daarna is het wel goed om ook te kijken naar besparingen op jouw energierekening. Zet de verwarming eens een paar graden lager. Zet apparaten helemaal uit en besteed meer tijd op jouw werk. Heb jij geen werk, ga de deur uit en vind werk.

Bekijk hoe de energietoeslag jou kan helpen! Download en lees mijn boek!

Vragen zijn natuurlijk welkom. Neem dan ook gerust contact met mij op zodat jij jouw vragen ook kunt stellen. Persoonlijk ben ik geen fan van toeslagen, ik heb liever dat mensen gewoon heel erg veel geld gaan verdienen!

Kan een energietoeslag helpen?

Besef je dat een energietoeslag betaalt wordt van geld van anderen. Geeft jouw gemeente 800 euro, dan moet iemand binnen de gemeente die 800 euro betalen. Deze vorm van geld rond pompen wordt ook wel Ponzifraude genoemd. Het enige verschil is dat de overheid dit soort dingen gewoon mag doen.

Zelf kijken of energietoeslag voor jou goed is? Lees mijn boek!

Laat ik jou dan wel vertellen hoe jij vooruit kunt komen in het leven. Veel mensen zijn niet goed op de hoogte van hun eigen mogelijkheden. Maak daarom een gratis online persoonlijkheidstest.

Ga kijken hoe energietoeslag jou kan helpen! Download mijn boek!

Ik kijk er naar uit om jou te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag is natuurlijk ook onder deze blog welkom. Ik kijk er naar uit om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp