Ingang gezocht bij jouw gemeente!

doorAlexander

Ingang gezocht bij jouw gemeente!

Voorkomen is beter dan genezen, toch? Waarom dan krijg je pas pillen als je ziek bent? Waarom wordt een fiets pas gerepareerd als die stuk is? Waarom worden schulden pas opgelost als het te laat is volgens de “schuldhulpverlening”?

Mijn ervaring leert dat Gemeentes er alles aan doen om mensen uit de schulden te hebben die er eenmaal inzitten. Geldzaken worden overgenomen door zogenaamde “schuldhulpverleners” en zodra cliënten schuldenvrij zijn begint het spel vaak weer van vooraf aan.

Dat moet anders, dat kan anders! Daarom roep ik jouw hulp in! 

Heb jij contacten binnen een gemeente, specifiek het sociaal domein? Lees dan even verder hoe jij mij kunt aanbevelen om hopelijk een #Schuldenvrij #Nederland te creëren!

Hoe kan jij mij aanbevelen bij een gemeente

GemeenteIk ga jou vragen om 3 dingen te doen. Alle 3 even belangrijk en ook de volgorde is essentieel. Ik reis heel het land door, dus waar ik een ingang kan krijgen en een gemeente op de juiste weg kan helpen zal ik dat ook zeker aannemen.

Het proces van aanbevelen bestaat uit 3 stappen:

 1. Contact leggen met jouw contactpersoon.
  Feitelijk gaat het er hier om dat jouw contactpersoon weet wie ik ben. Belangrijk is dat duidelijk is dat ik werk volgens het preventiemodel, dus voordat schulden problematisch worden. Daarnaast help ik ook mensen die tegen een schuldsanering of schuldhulpverleningstraject aanzitten om het toch zelf te doen.
 2. Laat de contactpersoon met mij contact opnemen.
  Iedereen is tegenwoordig druk, zeker bij een gemeente. Daarom staat mijn telefoon, email en LinkedIn open voor contactverzoeken.
 3. Stuur mij de contactgegevens van jouw contactpersoon.
  Soms blijven dingen liggen, daarom wil ik ook graag de contactgegevens weten van jouw contactpersoon. Zo kan ik eventueel ook zelf contact opnemen om een schuldenvrij Nederland sneller te bereiken.

Welke gegevens mogen worden doorgegeven?

Gezien de regels rondom privacy geef ik hierbij toestemming om de volgende gegevens te delen:

Wil je meer delen? Geen probleem! Ook daarvoor, hierbij mijn toestemming!

Alvast dankjewel voor jouw hulp! Ken jij nog anderen die mij ook kunnen helpen, deel dit bericht dan vooral via de sociale media.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Direct hulp? WhatsApp