Mobiele telefoon kopen of toch een gratis toestel?

doorAlexander

Mobiele telefoon kopen of toch een gratis toestel?

mobiele telefoon kopenBen jij op zoek naar de nieuwste iPhone, de laatste Samsung Galaxy of wil jij een andere mobiele telefoon kopen, lees dan beslist verder.

In deze blog deel ik de tips & trucs die ik als budgettrainer en telecom specialist de laatste jaren heb geleerd. Ik heb zelf een Alcatel Onetouch omdat ik heb bedacht dat schulden aflossen belangrijker is dan een dure mobiele telefoon kopen. Voor veel mensen is een mobiele telefoon kopen zelfs de reden dat de schulden beginnen.

Ik sluit deze blog af met het abonnement wat ik gebruik voor onbeperkt bellen voor slechts een paar euro per maand. Mijn doel, jou te helpen de juiste keus te maken.

Maak de juiste keus: Mobiele telefoon kopen

Als budgettrainer help ik niet alleen mensen om uit de schulden te komen. Ik help mensen ook om andere keuzes te maken. Waar de nieuwste iPhone ruim 1000 euro kost heb ik hier een Alcatel Onetouch, 3 jaar geleden gekocht voor exact 10 euro.

Een mobiele telefoon kopen zou een keus moeten zijn als een huis kopen. Denk eraan hoeveel het gaat kosten over de komende jaren. Een gemiddelde smartphone houd het 2 jaar vol. Een toestel van 1200 euro kost dus 50 euro per maand!

Wil jij slimmere keuzes maken? Download het boek “Geheimen van een budget“, waar ook de goedkoopste abonnementen in vermeld staan. Meer advies? Plan een afspraak in en neem contact op, ik help jou met jouw budget en met een mobiele telefoon kopen. Wanneer jij gaat zien dat alles rondom schulden voorkomen kan worden door geen iPhone te kopen ga jij ook meer mogelijkheden zien. Een andere mobiele telefoon met vergelijkbare specificaties is al beschikbaar voor ongeveer de helft.

Een van de leukste dingen die ik als budgettrainer tegenkom is het voorkomen van WSNP. Het lukt mij letterlijk om mensen zelfstandig uit de schulden te laten komen. De juiste mobiele telefoon kopen die past bij jouw budget helpt jou al enorm.

Ik kijk er naar uit om jou te spreken! Bel mij gerust, 030 655 1979.

Geniet van het leven!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp