Scientology sekte? Hoe ik het persoonlijk ervaar.

doorAlexander

Scientology sekte? Hoe ik het persoonlijk ervaar.

Scientology sekte

De Scientology sekte lijkt dramatisch, zeker als jij de berichten geloofd die op internet voorbij komen. In deze blog leg ik mijn ervaring uit en nodig ik jou graag uit om langs te komen!

Als budgettrainer help ik mensen slimmer met geld om te gaan. Een extreem belangrijk onderdeel daarvan is slim geld verdienen. Dat heb ik geleerd bij Scientology. Er gebeurt namelijk heel iets anders dan wat jij ziet in de media. Waarom de media zo negatief is kan ik uitleggen, het makkelijks is een kijkje te nemen naar deze video. Daar krijg jij duidelijke uitleg over wat de Scientology sekte zo eng maakt.

Natuurlijk gebeuren er dingen die niet gebruikelijk zijn. Zo is het zo dat mensen het beste met jou voor hebben. Dat is niet normaal. Er worden cursussen geboden met kennis die jij direct kunt toepassen. Niet normaal!

Voor 10 euro bekijk jij een film wat gaat over het reactieve verstand. Daarin krijg jij uitleg over de basis van de Scientology sekte en over Dianetics. Ik nodig jou graag uit om langs te komen. Geef aan dat jij via Alexander van Dijl komt (of via de budgettrainer) dan krijg jij het filmkaartje van mij! Mocht ik er niet zijn, dan zijn er genoeg collega’s die ju graag verder helpen.

Waarom is de Scientology sekte zo eng?

Het grote probleem is dat de Scientology sekte is dat er eerlijk wordt gepraat over de grootste industrieën. Denk aan de medische industrie, die er alles aan doet om mensen beter te maken en daarbij zorgt dat de afhankelijkheid voor medicatie blijft. Wat dacht je van de overheid die valuta (dat is iets anders dan geld) gebruikt om oorlogen te voeren. Denk aan de kranten, die negatief nieuws willen verkopen, maar is de wereld echt zo slecht?

Ik nodig jou graag uit om de Dianetics film gratis te komen bekijken. Het hoofdgebouw van de Scientology sekte is in Amsterdam. Jij kunt van 09:00 tot 22:00 op werkdagen gewoon binnen lopen. Ook de koffie of thee krijg je van mij, wanneer ik er zelf niet ben zijn er genoeg collega’s die jou graag verder helpen. Vraag vooral naar de speciale thee van Eric, dat is de lekkerst thee die ik ken!

Het adres: Wibautstraat 112, direct naast de tramhalte Wibautstraat.

Ik kijk er naar uit jou daar te ontmoeten!

Toch nog vragen? Neem contact op!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp