Na WSNP als miljonair met pensioen

doorAlexander

Na WSNP als miljonair met pensioen

Kom jij uit de WSNP of overweeg jij de WSNP op te starten? Dan is deze blog voor jou! Wil jij als miljonair met pensioen? Daarvoor is deze blog helemaal geschikt! Ik ben 35 jaar en heb heel veel fouten gemaakt. Nu is het mijn missie om te voorkomen dat jij dezelfde fouten maakt!

WSNPEen eenvoudige berekening wijst erop dat vandaag 1000 euro investeren tegen een rentepercentage van 10% over 50 jaar al 100.000 is. Nog geen miljoen, maar een mooi begin. Lukt het jou om 15,14% rendement te halen op jouw investeringen, dan ben je er al met 1000 euro.

Met 10.000 euro ben je er al over 34 jaar met een vergelijkbare rente, weet jij 100.000 opzij te zetten, dan kan je over 18 jaar al als miljonair met pensioen. Voor de rest van deze blog ga ik terug naar de basis, de WSNP, schulden en kijken hoe je geld kunt verdienen na WSNP en hoe je de 15,14% kunt verdienen op jouw investeringen. Let op, ik zeg investeringen, geen spaargeld!

Geld verdienen na WSNP

Uiteindelijk ben je in de WSNP beland omdat je schulden hebt. Mogelijk waren deze jouw eigen schuld, mogelijk niet. Wel is 1 ding zeker, de rente en kosten die jij hebt moeten betalen op basis van deze schulden hebben jou veel geld gekost. Met de wettelijke (maximale) rente op 14% kost een schuld van 10.000 jou na 5 jaar al ruim 6000 euro extra!

Persoonlijk heb ik de WSNP overgeslagen en heb ik mijn schulden zelf opgelost. Voor mij is de logische stap dan ook om mensen te helpen om hetzelfde te doen. Dat is hoe ik geld ga verdienen. Zolang jij leert van wat er gebeurt is kan jij daar ook geld uit halen. WSNP zijn voor veel mensen een paar vervelende jaren. Wie er echter wijzer uitkomt bereikt het maximale.

De basis is en blijft slim omgaan met geld. Daarom deel ik graag mijn boek. Deze is gratis te downloaden via VanDijl.ga/boek. De rest van deze blog gaat over hoe je de 15,14% rendement bereikt om sneller tot die miljonair status te komen.

Hoe krijg ik 15,14% rendement?

Wellicht heb jij het spel Monopolie weleens gespeeld. Waar het gaat om het bemachtigen van een straat, dan 3 groene huisjes te kopen, gevolgd door 1 rood hotel. Dit alles werkt ook in de grote wereld. Heb jij een huis, en verhuur je deze, dan verdien je daar een beetje geld op. Maak jij van jouw huis een hotel, dan is de prijs per nacht in 1 keer veel hoger.

Zelf heb ik dat ook gedaan. Ik verhuurde mijn huis via AirBNB. De kosten van mijn hypotheek waren zo’n 600 euro per maand, daar kwamen nog wat extra kosten bij voor gas, water, elektra en onderhoud. Laat ik zeggen dat ik in totaal 1000 euro kwijt was per maand. Ik verhuurde mijn complete woning voor gemiddeld 100 euro per nacht en voor 25 nachten per maand. 2500 euro, 1000 euro kosten, blijft 1500 euro over.

Inmiddels zijn er bedrijven die het complete AirBNB management voor mij kunnen doen. Dat kost 25% van het bedrag en geeft mij de kans om meer manieren te vinden om hiermee om te gaan. Zelfs dan verdien ik nog 825 euro aan de woning per maand.

Beleggen is ook een geweldige manier om een hoog rendement te halen. Koop aandelen op een lage koers en verkoop als de koers (veel) hoger is. Tijdens het intakegesprek vertel ik jou heel graag hoe jij ook daarvan gebruik kunt maken.

Hoe moet ik nu verder?

Je bent tot het einde gekomen van deze blog en hebt nu 2 keuzes. Verder gaan zoals je altijd al deed of andere keuzes maken.

Ik help jou daar graag bij en nodig jou daarom ook uit om contact met mij op de nemen voor het inplannen van een gratis intakegesprek. Tijdens het gesprek gaan wij jouw budget optimaliseren om ervoor te zorgen dat jij meer geld over weet te houden en dat geld slim gaat uitgeven.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

1 reactie tot nu toe


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u945383709/domains/alexandervandijl.nl/public_html/wp-content/themes/appointment-pro/comments.php on line 12

ErwinGeplaatst op11:41 am - okt 19, 2019

Alexander heb jij ook verstand van belastingschulden en kwijtschelding daar van mvg Erwin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp