Zuigelingenvoeding veilig? Ervaringen van een vader!

doorAlexander

Zuigelingenvoeding veilig? Ervaringen van een vader!

zuigelingenvoeding veilig

Als nieuwe vader zag ik dat onze baby slecht reageert op de namaak voeding. Is standaard zuigelingenvoeding veilig? Naar mijn mening niet!

Wil jij weten welke zuigelingenvoeding veilig is? Download mijn boek!

Borstvoeding kwam bij de moeder van mijn zoon niet direct goed op gang. Toen onze zoon door de kraamhulp kunstvoeding (in eerste instatie Nutrilon) voorgeschreven kreeg reageerde hij daar direct slecht op. Hij heeft op zijn jonge leeftijd een hele nacht niet geplast of gepoept. Ook huilde hij voortdurend. Door hem Barley met geitenmelk te geven werd hij al heel snel rustig en sliep hij na korte tijd alweer goed.

Bekijk natuurlijk de informatie over welke zuigelingenvoeding veilig is! Download mijn boek!

Vragen over dit onderwerp mag je natuurlijk aan mij stellen. Voel je vrij om contact op te nemen. Als jij echt goed voorbereidt wilt zijn om de geboorte van jouw aanstaande baby, volg de cursus: “Het baren van een blije baby“.

Hoe weet ik zeker welke zuigelingenvoeding veilig is?

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken en te luisteren naar jouw baby. Het is immers jouw baby, niet die van de kraamzorg of zogenaamde hulp. Onze kraamhulp heeft letterlijk gezegt dat een kind dood kan gaan aan de Barley voeding. Dit is een pertinente leugen.

Ook weten welke zuigelingenvoeding veilig is? Download mijn boek!

Het recept is heel erg eenvoudig om te maken en staat in mijn boek op de laatste pagina’s. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende ingredienten samen te voegen:

  • 450cl gerstewater
  • 350cl gehomogeniseerde melk
  • 90cl maissiroop

Het laatste ingrediënt kan je mee variëren. Luister ook daarmee goed naar jouw baby!

Zorg dat jij 100% zeker bent dat jouw zuigelingenvoeding veilig is! Download mijn boek!

Tot slot wil ik jou natuurlijk helpen om jouw kind zo goed en veilig mogelijk op de wereld te zetten.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp