Mijn 100.000 vakantie in 2020…

doorAlexander

Mijn 100.000 vakantie in 2020…

Toen ik gisteravond de luxe vakantie van Tans Siberian Express zag was ik verkocht. Een ticket kost ruim 33.000 dollar en is dan nog exclusief de vlucht naar Moskou en de terugvlucht.

Ik weet niet wat mijn $15 investering via vandijl.ga/bitcoin levert in 1 jaar tijd ongeveer $ 150 op. Laten we die trend voortzetten en in 2019 zo dat 1500 per maand moeten zijn. In 2020 zou dat 15.000 per maand moeten zijn. Als dat lukt kan ik mijn aanstaande vrouw trakteren op een ware droomvakantie.

Wij hebben nog een flink aantal droom vakanties op de planning staan. Houd deze site vooral in de gaten om te zien wat wij uiteindelijk.

Hoe kan $15 een $100.000 vakantie betalen?

bitcoinAlles draait om rendement. Een rendement van 100% klinkt onwaarschijnlijk en dat is het natuurlijk ook. Het rendement komt nu dichterbij de 1000% wat helemaal ongeloofwaardig is. Toch blijkt het na bijna 1 jaar gelukt te zijn.

Ik heb natuurlijk geen idee of dit in de toekomst gaat blijven werken. Voor nu zie ik het als een investering met een risico van $15 en een mogelijk rendement van duizenden euro’s.

Via vandijl.ga/btc lees jij stap voor stap wat jij moet doen om een vergelijkbare investering te doen. Je kunt zelfs al beginnen met een bedrag van ongeveer 1 euro. Laten we zeggen dat 1 euro omhoog gaat naar 10 euro per maand, dan 100 euro, 1000 euro, enzovoort. Zelfs dan ben jij binnen een paar jaar al helemaal financieel vrij.

Wat gebeurt er als de bitcoin minder gaat opleveren?

In het ergste geval ben jij jouw eerste investering kwijt. Is dat $15, dan ben jij $15 kwijt. Investeer jij meer, dan is dat jouw risico ook hoger.

Natuurlijk hoor ik graag jouw reactie. Heb jij geld in bitcoin geïnvesteerd en daar een rendement uit weten te halen? Heb jij ervaring met andere crypto munten?

Deel jouw reactie onder deze blog zodat ook anderen het positieve effect van de bitcoin kunnen zien.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp