Aflosplan: Zorg dat jij weet wie jij bent!

doorAlexander

Aflosplan: Zorg dat jij weet wie jij bent!

Aflosplan

Vandaag werd ik gebeld door iemand die mij absoluut niet kan betalen. Wel wil hij mij kunnen betalen, dus heb ik een aflosplan gemaakt met hem samen.

Direct een eigen aflosplan maken? Klik hier!

Wat ik wil bereiken is dat jij slimmer met geld om kunt gaan. Daarom is de basis van het aflosplan altijd gratis. Eerst zorgen dat jij hogerop komt, dan kan je mij betalen. Het plan is als volgt:

Na het maken van de cursussen kan je ook mijn boek lezen, waarmee je uit de financiële sh*t kunt komen! Natuurlijk kan je ook het budget maken.

Maak jouw eigen aflosplan! Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Ik wil dat jij eerst vooruit komt voordat je mij hoeft te betalen. Natuurlijk wil ik jou als klant, maar ik wil niet dat jij nieuwe schulden gaat maken om mij te betalen.

Waarom een aflosplan maken?

Het doel van het aflosplan is jou duidelijkheid te geven dat een bewindvoerder niet nodig is. Vandaag maakte ik een berekening voor iemand met een uitkering. Deze man heeft € 16000 schuld en een bijstandsuitkering. Met die gegeven bleek deze man binnen 3,5 jaar schuldenvrij te kunnen zijn.

Direct jouw budget maken? Klik hier!

Wat ik natuurlijk ook duidelijk wil zeggen is dat iedereen geholpen kan worden. Je moet de hulp alleen maar te accepteren. Deze tijd is bizar en daar moeten we uit. Bekijk jouw aflosplan en vraag om hulp als je dat nodig hebt.

Plan een afspraak voor jouw aflosplan! Klik hier!

Heb jij verdere hulp nodig, neem gerust contact met mij op. Mijn doel is jou altijd zo goed mogelijk te helpen. Daarom mag je ook altijd even contact met mij opnemen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp