Bitcoin mining komt weer op gang dankzij nieuwe apparatuur!

doorAlexander

Bitcoin mining komt weer op gang dankzij nieuwe apparatuur!

Na de prijsverhoging van Hashflare en het uitvallen van de contracten van Hashing24 is er een oplossing! Ik ben nog 1 systeem aan het onderzoeken waar ik in een latere blog over ga schrijven.

In deze blog ga ik het hebben over de mogelijkheid om via Genesis Mining te investeren in een jaarcontract. De kosten bij Genesis Mining zijn 30 dollar per 200 GH/s. Hoewel hoger dan Hashflare zijn de contracten hier wel (echt) levenslang.

Wat is er allemaal veranderd?

bitcoin miningUiteindelijk veranderd er voor jou als Bitcoin miner niet heel veel. Een levenslang contract moet je nu wel ergens anders voor kopen en helaas moet je ook een iets hoger bedrag ervoor betalen.

Wij onderzoeken ondertussen wel de nodige andere cloud mining platforms om te kijken of er nog andere (wellicht betere) deals zijn dan deze. Tot op heden levert cloud mining voor Alexander als investeerder ruim 700 dollar per maand op voor een eenmalige investering van $15 (wat toen nog mogelijk was).

Vanuit VraagAlex investeren wij de komende maanden in nieuwe cloud mining systemen wat ervoor moet zorgen dat het hele systeem blijft draaien en dat er de komende maanden en jaren alleen maar meer geld binnen zal komen.

Hoewel cloud mining los staat van wat VraagAlex doet en waar VraagAlex voor staat houden wij de markt goed in de gaten. Onze verwachting is dat de financiële wereld er de komende jaren heel anders uit gaat zien.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp