Blog - Bel 030 655 1979!

doorAlexander

Gratis cursus om slimmer met geld om te gaan

Gratis cursusWie beter met geld om wil leren gaan kan natuurlijk een gratis cursus volgen. Ik nodig jou daarom graag uit om een kijkje te komen nemen.

De unieke locatie is de Scientology kerk in Amsterdam. Daar krijg jij een uitgebreide rondleiding (gratis), koffie en thee (gratis) en hapjes (ook gratis). Jij bent iedere dag welkom. Op werkdagen van 09:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 18:00. Nu ben ik er niet iedere dag en niet altijd, wanneer ik er persoonlijk niet ben zijn er anderen die mijn technieken ook kennen en kunnen laten zien welke cursussen ik heb gevolgd.

De gratis cursus helpt jou om problemen in jouw leven op te lossen. Of het nu gaat om geld, een relatie, slechte mensen in jouw omgeving of zelfs frustratie op het werk, Scientology lost alles op!

Wil jij meer weten over het aanbod, wat ik zelf heb gedaan en mijn persoonlijke resultaten? Neem gerust contact met mij op.

Waarom deze gratis cursus?

De gratis cursus is bedoelt om problemen op te lossen. Alles begint Scientology met een kijk je in het reactieve verstand. Daarover kan jij de (gratis) film bekijken over Dianetics. Dat geeft volledige uitleg over het reactieve verstand. Wanneer jij dat begrijpt ga jij ook het cursusaanbod begrijpen.

Wanneer jij op https://www.scientology.nl/courses/ kijkt zie jij de mogelijkheden van de gratis cursus. Deze gratis cursus kan jij geheel online volgen. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om langs te komen in Amsterdam. Het adres is Wibautstraat 112, vlak naast het metrostation.

Heb jij daar verder vragen over? Dat kan ik mij goed voorstellen. Er staan heel veel waardevolle video’s op het themakanaal, ScientologyTV, te vinden op Scientology.tv.

Wat kan ik verder uit deze gratis cursus halen?

Feitelijk kan jij ongeveer alles uit deze gratis cursus halen. De makkelijkste manier om te zien welke cursus bij jou past is een gratis persoonlijkheidstest te maken. Het kost jou niets en biedt enkel hele mooie kansen. Het is en blijft een keuze voor jou om iets te doen met de informatie die jij krijgt. Niets is verplicht.

doorAlexander

Persoonlijkheidstest als onderdeel van de budgettraining

persoonlijkheidstestOngeveer een maand geleden maakte ik mijn persoonlijkheidstest. Sindsdien is mijn leven heel sterk verbeterd. Daarover vertel ik in deze blog.

In deze blog ga ik jou de mogelijkheid geven om zelf ook een persoonlijkheidstest te maken. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is even een afspraak met mij in te plannen en dat kan dan weer via VanDijl.ga/afspraak.

Tijdens de telefonische afspraak nemen we door wat jij door wilt nemen. Of het gaat over jouw budget, schulden, studie of een compleet ander onderwerp. Daarna plannen we een afspraak bij het powerteam in Amsterdam om tot verdere details alles door te nemen.

Voor de 1-op-1 afspraak vraag ik een eenmalige bijdrage van 10 euro, deze mag worden betaald wanneer dat jou uitkomt. Je mag het overboeken of cash meenemen naar de afspraak.

Waar gaat de persoonlijkheidstest precies over?

Wij leven op 8 verschillende vlakken. Wij leven onder andere voor onszelf, maar ook voor anderen om ons heen. We leven voor het voortbestaan van de aarde en wij leven voor het voortbestaan van de mensheid.

Het doel van de persoonlijkheidstest is een verschil aan te brengen in waar jij nu staat en waar jij kunt komen. Ieder mens heeft onbeperkt potentieel en kan dus feitelijk alles bereiken. Waarom doen sommige mensen dat dan niet? Op die vragen geeft de persoonlijkheidstest antwoord.

Natuurlijk kan de persoonlijkheidstest ook direct worden gecombineerd met een budgettrainingsgesprek, zodat we direct 2 vliegen in 1 klap slaan. Voor een combinatieafspraak, welke ongeveer een halve dag in beslag zal nemen vraag ik 10 euro, tevens vraag ik jou om daarvoor naar Amsterdam te komen.

Wat doet het power team Amsterdam?

Na de persoonlijkheidstest gaat het power team in Amsterdam met jou kijken welke problemen een oplossing nodig hebben. Schulden is vaak een gevolg van een ander onderliggend probleem. Dat probleem gaat het power team in Amsterdam met jou onderzoeken.

Meer weten over de cursussen en trainingen die worden aangeboden? Het overzicht staat op deze pagina. Voor meer informatie kan je altijd bellen naar 030 655 1979.

doorAlexander

“Waar kan ik geld lenen met een BKR registratie?”

BKR geld lenenSerieus! Dit was een vraag die gisteravond bij mij binnenkwam! Iemand die niet met geld om kan gaan wil geld lenen “schulden af te lossen”. Voor de regelmatige lezer en kijker naar het YouTube kanaal zal het antwoord je niet verbazen. Geld lenen doe je gewoon NIET! Ik heb alle fouten gemaakt zodat jij dat niet meer hoeft te doen!

Voor de duidelijkheid, ik heb maanden achterstand gehad op mijn hypotheek, heb duizenden euro’s “rood” gestaan op mijn bankrekening en weet hoe je fouten kunt maken! Wat ik nu weet is hoe ik in een hele korte periode schuldenvrij ben geworden. Ook weet ik hoe ik nu mijn budget zo op moet stellen zonder dat ik nooit meer schulden zal hebben!

Lenen met (of zonder) een BKR registratie, doe het niet!

Is er al bewijs dat je een slechte betaler bent (of bent geweest), dan zal een normale bank (die normale rentes en voorwaarden hanteert) jou geen geld lenen. Dat is maar goed ook, want, zoals de slogan ook zegt: “Geld lenen kost geld”.

Besef maar eens hoeveel geld het kost. De maximale rente in Nederland is 14%. Daar kunnen nog kosten bijkomen. Zo zijn de maximale kosten die een incassobureau mag rekenen bij een late betaling bijvoorbeeld 40 euro (tot een bepaald bedrag) en kan en verplichte verzekering ook onderdeel zijn van een lening.

Er zijn betere opties en betere oplossingen. Bijvoorbeeld GEEN GELD LENEN! 

Ik help jou graag met het opstellen van een budget. Hoeveel geld jij ook binnenkrijgt per maand, het is altijd mogelijk om schulden af te betalen. Mijn doel is altijd schulden binnen 2 jaar aflossen (met uitzondering van een eventuele hypotheek, die komt later).

Het opstellen van een budget kan zonder kosten. Jij plant een afspraak met mij in en ik neem jouw situatie door en stel op basis van jouw situatie een budget op. Jij volgt het budget trouw en laat mij weten hoe het is verlopen.

Het enige wat ik daarna vraag is om ook andere te helpen om hetzelfde te doen!

Iedereen in Nederland schuldenvrij!

doorAlexander

Uitleg geven zodat jij zelf problemen kunt oplossen!

uitleg geven (7 stappen)Toen ik jaren geleden een reclame van Oxfam op de Engelse televisie zag met de tekst: “Give a Man a Fish, and You Feed Him for a Day. Teach a Man To Fish, and You Feed Him for a Lifetime” had ik al zoiets van, anderen leren is beter dan uitdelen.

Toch kiest onze overheid liever voor uitdelen dan uitleg geven. Zelfs het vakgebied waar ik persoonlijk inzit (budgetcoaching) wordt als “onnodig” en “vrijwillig” gezien. Ik ga daar verandering in brengen om zo Nederland een stukje mooier te maken. Maak jij gebruik van een vrijwillige budgetcoach? Deel vooral ook deze website en deze blog.

Uiteindelijk ga ik ervoor zorgen dat vrijwillige budgetcoaches er alles aan gaan doen om de 7-stappen te implementeren. Zelf het goede voorbeeld geven en mensen gaan leren om schuldenvrij te blijven, dus expliciet niet alleen uit de schulden te komen!

Welke problemen kan iemand zelf oplossen?

Probleem is voor mij al een verkeerd woord. Ik denk liever in verbeteringen uit uitdagingen. Dus laat ik zeggen, welke uitdaging kan iemand zelf oplossen. Voordat je verder leest, het gaat hier ook niet om schulden, maar een stap na schulden. Geen schuldhulp maar een financieel rijker (en daarom beter) leven!

Goed, dus welke uitdaging kan iemand zelf overwinnen. De uitdaging van te weinig geld is een kwestie van het volgen van het 7-stappenplan en het vinden van manieren om aan meer geld te komen. In mijn persoonlijke situatie zou het ergste zijn dat ik mijn huis moet verkopen. Wanneer ik dat doe kan ik naar een huurwoning of zelfs anti-kraak gaan wonen, feitelijk niets aan de hand.

Zelfs met een uitkering kan je heel veel meer dan wat veel mensen denken. Een alleenstaande zonder kinderen krijgt ruim 900 euro per maand. Dankzij huur- en zorgtoeslag wordt dat aangevuld met nog zo’n 300 euro per maand en met 1200 euro per maand is (heel) goed te leven. Je moet alleen even weten (en inzien) dat het mogelijk is.

Wil jij daar meer over weten? Plan direct een afspraak met mij in of neem contact op. 

In de volgende blog schrijf ik over hoe jij niet alleen jouw schulden kunt afbetalen, maar ook binnen 2 jaar een vakantie kunt betalen naar Walt Disney World, inclusief de kosten van deze vakantie!

 

doorAlexander

1500 euro per maand, nu nog gaan werken…

Beslagvrije voet voor 2 is zo’n 1450 euro. Daar komt nog zorgtoeslag bij. Daarnaast ontvangen mensen in bepaalde huurwoningen ook huurtoeslag. Nu verdien ik 1500 euro per maand via websites. Die 1500 euro komt binnen of ik nu werk of niet. Om die reden kan ik mij ook volledig focussen op mijn perfecte baan!

1500 euroIn deze blog vertel ik eerst hoe ik 1500 euro per maand verdien zonder te werken. Daarna vertel ik hoe jij hetzelfde kunt doen, zelfs hoe ik jou daarmee kan helpen. Mijn grote doel is uiterlijk 2020 mijn hypotheek af te lossen. Er staat nog zo’n 100.000 euro open.

Ik schrijf deze blog op 29 juli 2018, 24 maanden voordat ik de hypotheek afgelost heb. Met 4500 euro per maand heb ik de hypotheek voor die tijd afgelost. Dat is dus waar ik voor ga.

Waar verdien ik 1500 euro per maand mee?

Geld komt uit verschillende bronnen. Bijvoorbeeld deze website. Er staat een advertentie aan de zijkant, waar ik kleine vergoeding voor krijg. Dat levert kleine bedragen op en dekt de kosten, onder andere voor webhosting en overige vaste kosten voor het draaiende houden van deze website.

Verder heb ik een aantal informatieve websites waar ik informatie en kennis deel, net als hier. Sommige zijn gerelateerd aan winkels en webwinkels, waar ik een vergoeding krijg per verkocht product. Tot slot krijg ik een vergoeding om een grotere website draaiende te houden.

Tot slot, in 2016 investeerde ik 15 dollar in Bitcoin. Door deze investering slim in te zetten en continu bedragen te blijven investeren in Bitcoin mining heb ik nu zo’n 3000 euro aan Bitcoin. In 2017 steeg deze valuta van 1.000 naar 20.000. Ik weet niet wat er dit jaar gaat gebeuren, heb wel het vermoeden dat ik binnen 24 maanden dankzij Bitcoin alleen al mijn huis kan afbetalen.

Wat doe jij om geld te verdienen terwijl jij slaapt? Wat doe jij om meer te verdienen aan salaris? Hoe voeg jij waarde toe aan de maatschappij?

Deel jouw reactie onder dit bericht en motiveer daarmee ook andere lezers van deze blog. Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

doorAlexander

Slogan van de Belastingdienst en de werkelijke betekenis van BSN

Slavernij is uitgeroeid in het grootste deel van de wereld. Toch werkt de Nederlandse werknemer ruim 50% van de tijd voor niets! Hoe hoger het salaris, hoe meer uren jij voor niets moet werken.  De slogan: “Leuker kunnen we het niet maken” is duidelijk. Want als ik 50% van mijn tijd letterlijk als loonslaaf werk krijgt de S in BSN ineens een hele andere betekenis.

Wie nu denkt dat ik deze blog schrijf om een einde te maken aan de belastingdienst heeft het bij het juiste eind. Er is namelijk nog een vorm van belasting die veelal wordt vergeten. Een extra belasting waar iedereen mee te maken heeft. Deze vorm is zo geheim dat het “Burgerlijk Slaven Nummer” steeds letterlijker kan worden genomen.

Mijn doel is dat jij, na het lezen van deze blog, slimmere keuzes gaat maken met jouw geld en jouw inkomen. De overheid staat niet aan jouw kant, de industrie kan vrijwel alles beter, goedkoper, sneller en efficiënter dan hoe de overheid nu werkt. Schuldhulp (of feitelijk gebrek aan hulp) krijgt een rode draad door deze blog, dat is uiteindelijk de reden dat ik de blog schrijf. Wil jij reageren? Neem contact op of reageer onderaan deze blog.

Wat maakt de slogan van de belastingdienst zo ernstig?

Slogan belastingdienstWaarom moeten we het burgerlijk slavennummer allemaal gebruiken? Leuker kunnen we het niet maken? Als dat de basis is van de dienstverlening, dan zal dat ook de werkelijkheid zijn. En het wordt helemaal “niet leuker” als straks alle medewerkers van de Belastingdienst (een fout woord op zich) op straat komen te staan en zich moeten realiseren dat ze niets nuttigs kunnen doen voor de maatschappij.

Het deel van de slogan “wel makkelijker” heeft in deze context ook een negatieven ondertoon. Het is natuurlijk zo dat ze het “wel makkelijker” kunnen maken. Echter doet de organisatie het niet, want als je het makkelijker maakt, met de kortzichtigheid van de overheid kan ook dat slechts zeer tijdelijk.

Mogelijk het meest ernstige is nog wel de belasting die op geen enkel aanslagbiljet vermeld staat. Deze vorm van belasting is wat de centrale bankiers berekenen. Inflatie zorgt ervoor dat onze spullen steeds minder waard worden en steeds meer kosten in de aanschaf. In 1999 kocht ik nog een prepaid mobiele telefoon voor 99 gulden (ongeveer 45 euro), een vergelijkbaar modern toestel kost nu minimaal 200 euro.

Kijk dan naar de kosten voor een woning. Mijn ouders kochten een huis in Hilversum voor 100.000 gulden (ongeveer 45.000 euro). Dit huis is laatst verkocht voor ruim 1 miljoen euro! Dat in 35 jaar tijd. Als we dan inflatie met schulden gelijk gaan trekken zie je waarom het noodzakelijk is om geld slim te investeren. Als we de mobiele telefoon van 1999 vergelijken met de smartphone van nu zit daar best een verschil tussen.

Inflatie, schulden en waarom je daar overheen moet komen

Dan komen we dus op inflatie, waardoor het bedrag aan schulden alleen maar minder lijkt te worden. Omdat inflatie op de meeste gekochte producten en de waarde alleen maar daalt (de telefoon uit 1999 is nu te koop voor nog geen 10 euro) kost geld lenen uiteindelijk gewoon geld. Hoe je het ook bekijkt.

Geld aflossen scheelt maandlasten en helpt dus om op termijn geld over te houden.

Wil jij hier verder over praten? Ga naar VanDijl.ga/afspraak.

doorAlexander

Kan jij geen creditcard krijgen? Gefeliciteerd!

geen creditcardZodra jij de grens overstapt of iets wilt kopen bij een buitenlandse webwinkel is een creditcard de enige manier om te betalen. Toch? In deze blog leg ik uit hoe jij ook verder kunt komen om zonder schulden-pas (letterlijke vertaling) kunt leven!

Reden voor deze blog is een zelfstandig ondernemer die niet genoeg inkomen heeft voor het “krijgen” van een creditcard. Deze creditcard is iets waar je als ondernemer (zeker in de beginnende fase, maar ook later) helemaal niets aan hebt. Er is een alternatief wat ook werkt, minder kost en jou schuldenvrij houdt!

Of jij nu zelfstandig ondernemer bent of een goede baan hebt, je hebt de creditcard simpelweg niet nodig! Zowel Mastercard als VISA bieden ook een Debitcard aan! Op dit type kaart stort je een tegoed, wat jij gewoon kunt uitgeven, net als bij een creditcard!

Waarom is een prepaid creditcard beter?

Het enorme voordeel van een debitcard is dat jij nooit schulden kunt maken. Ik heb nog nooit een miljonair gesproken die schulden heeft gebruikt om tot geld te komen. Persoonlijk merk ik ook dat de aflossing van mijn laatste schulden mij enorm veel heeft gebracht!

De debitcard zorgt ervoor dat ik naar Disney World kan gaan, overal in Amerika kan betalen en inmiddels ook vrijwel overal in Nederland kan betalen. De prepaid VISA (die ik hiervoor gebruik) werkt zelfs bij Lidl en ACTION!

Geen schulden is de manier voor iedereen om vooruit te komen! Aanleiding voor deze blog was een Facebook bericht van een “ZZP-er” wat in mijn ogen staat voor “Zelfstandige Zonder Poen”! Iemand die nog geen 2000 euro per maand verdient en een creditcard wil hebben.

Helaas is de aanleiding voor de aanvraag van deze creditcard mij niet duidelijk geworden. De debitcard die ik gebruik is van Cryptopay. Deze is te gebruiken in combinatie met euro, maar ook met BItcoin, Ripple en Litecoin.  Geen crypto-fan? Er zijn genoeg alternatieven! Zelfs Albert Heijn verkoopt prepaid kaarten!

Vragen over dit onderwerp? Neem gerust even contact met mij op.

 

doorAlexander

Waarom schulden aflossen als investeren meer oplevert?

schuldenEen vraag die ik regelmatig krijg is waarom je eerst schulden afbetaalt en daarna pas gaat investeren? Dit terwijl het rendement op een (goede) investering veelal veel hoger is dan de rente op een lening. Op die vraag geef ik in deze blog antwoord. Mijn doel is en blijft, Nederland schuldenvrij!

Om te beginnen, het is aan jou om keuzes te maken. Denk echter wel even na. Zou jij beleggen met geleend geld? Is het antwoord op die vraag “nee”, dan heb je eigenlijk het antwoord al. Beleggen (of anderszins investeren) neemt de nodige risico’s met zich mee. Het afbetalen van schulden geeft jou echter de zekerheid dat jij minder rente gaat betalen.

Is schulden maken om te investeren altijd fout? Naar mijn mening, ja! Als ik kijk naar alle miljonair die ik heb gesproken weet ik dat de gemiddelde miljonair geen geld heeft verdient met leningen.

Hoe snel moet jij jouw schulden aflossen?

Vanaf het moment dat ik het 7-stappenplan ontwikkelde tot dat ik zelf schuldenvrij was duurde ongeveer een jaar. Inmiddels ben ik flink op weg op ook stap 3 uit het 7-stappenplan door te lopen. Voor mij is het nu zaak om 3 tot 6 maanden levensonderhoud opzij te zetten.

Ook dit is geen investering, maar komt gewoon op een spaarrekening te staan. Het geld wordt pas opgenomen als ik echt geen andere mogelijkheid meer heb. Daarna zet ik 15% opzij voor pensioen, ga ik geld opzij zetten voor onze toekomstige kinderen en betaal ik mijn hypotheek versneld af.

Wie na het lezen van dit artikel nog het idee heeft dat het een goed idee is om eerst te beleggen en dan schulden af te betalen mag natuurlijk contact met mij opnemen.

Liever een goed gesprek aangaan over dit onderwerp? Plan dan een afspraak met mij in. Ik help jou dan om het plan ook in jouw persoonlijke situatie in te richten.

doorAlexander

Budgettraining technologie: Voor een leven zonder schulden!

Budgettraining technologieAchter alles wat wij doen zit een gedachte. Het probleem is, veel mensen weten niet wat er werkt (en wat niet). Budgettraining technologie gaat jou helpen!

Mijn doel is dat alle budgetcoaches van Nederland budgettraining technologie gaan gebruiken. Het verschil tussen de huidige situatie en de mogelijkheden is zo groot dat deze budgettraining technologie mensen letterlijk binnen 2 jaar schuldenvrij maakt!

Stel je even voor, jij spreekt een cliënt met schulden. Jij ziet dat de cliënt rookt, drinkt en geld uitgeeft aan abonnementen die echt niet nodig zijn! Hoe ga jij die cliënt overtuigen om in de basis al slimmer met geld om te gaan? Dat is wat de budgettraining technologie voor jou en jouw cliënt gaat doen.

Meer weten over de budgettraining technologie? Bel 030 655 1979 of mail [email protected].

Hoe werkt budgettraining technologie concreet?

Om te beginnen moeten we tot de kern komen. Geld is nooit het probleem. Het probleem begint bij gebrek aan waarde of gebrek aan mogelijkheid om jouw waarde te verkopen.

Laten we het ook even van de andere kant bekijken. Er zijn cliënten die de budgettraining technologie gebruiken die echt een prima inkomen hebben. Laten we zeggen, 2500 euro per maand netto. Genoeg voor een normaal gezin om van te leven.

Helaas zijn er mensen die ruim meer dan dat bedrag uitgeven. Letterlijn 4000 per maand met een inkomen van 2500 euro per maand. Dat gaat snel mis. Door de dagelijkse toepassing van de technologie zien mijn cliënten letterlijk besparingen van 50%!

Aan de andere kant gaan we op zoek naar manieren om meer geld te verdienen. Jij gaat leren hoe 80 uur per week werk echt geen enkel probleem hoeft te zijn. Jij gaat leren hoe jij jouw tijd effectiever kunt inzetten en daarmee jouw uurtarief of salaris kunt verdubbelen. Deze budgettraining technologie gaat jou nog veel verder helpen.

Deze blog kan jou niet alles laten zien. Bel daarom 030 655 1979 of stuur een email naar [email protected].

doorAlexander

Roodstand op jouw betaalrekening? Schaf het VANDAAG af!

roodstandAls jij je gaat realiseren wat een roodstand kost wil jij het ook niet meer. Toen ik ging berekenen wat ik jaarlijks kwijt was aan de roodstand tijdens mijn studententijd heb ik er direct alles aan gedaan om nooit meer rood te staan!

Ik had een roodstand bij de Rabobank van 1000 euro. Dat is ongeveer mijn hele studententijd zo gebleven. De rente ergens tussen de 7 en 14%, laten we voor dit voorbeeld rekenen met 14%.

140 euro per jaar betaalde ik dus 560 extra om dit geld te mogen lenen. Later, na de studie verhoogde ik de roodstand naar 6000 euro, 840 euro per jaar! Allemaal kosten die ik nu niet meer maak!

Video uitleg over de hoogte kosten van een roodstand

Hoe kan je nog meer ongemerkt rood staan?

Koop iets bij Wehkamp en je krijgt een acceptgiro voor een klein deel van het bedrag. De rest wordt automatisch als krediet genoteerd tegen een hoge rente. Dit gebeurt ook als je achteraf betaalt via een andere service.

Zelfs achteraf betalen zonder rente is een slecht idee. Een enorm groot aantal mensen die van zo’n dienst gebruikmaakt betaalt daar toch rente over. Het gebeurt namelijk vaak dat mensen toch nog iets anders moeten betalen. Spaar eerst, koop pas als je het geld hebt.

Hoe mijn leven na de roodstand veranderde

De laatste lening die ik heb afgelost is mijn studieschuld. Deze kostte mij ongeveer 50 euro per maand, ook dat is nu 50 euro extra die ik heb om te leven. Natuurlijk zet ik ook voldoende geld opzij om 3 tot 6 maanden levensonderhoud op een losse rekening te krijgen.

Er zijn 7 stappen naar financieel succes. Voordat ik de stappen ging doorlopen zat ik 10 jaar in de schulden. Sinds deze stappen was ik binnen 2 jaar helemaal schuldenvrij.

Geen schulden betekent ook geen rente. Geen rente betekent dat ik meer geld over weet te houden. Nu kan ik echt aan mijn pensioen en toekomstig inkomen werken!

Heb jij hier vragen over? Neem gerust even contact met mij op.