Cursus geheimen van een budget!

doorAlexander

Cursus geheimen van een budget!

Cursus

In de cursus geheimen van een budget leer jij hoe jij zonder afhankelijkheid van de overheid of het systeem kunt groeien.

Direct aanmelden voor de cursus? Klik hier!

In deze cursus ga jij leren:

  • Minimaal 1000 euro te verdienen aan jouw eigen woning of huurwoning!
  • Jouw droombaan te krijgen in 72 uur!
  • Binnen 2 jaar uit de schulden zijn (met uitzondering van een hypotheek, als je die hebt).

Laten we even kijken wat dat voor jou betekent. Laten we even uitgaan van iemand die in een winkel werkt voor 12,50 per uur en dat 40 uur per week. Jouw salaris is dan ongeveer 2200 euro per maand. Laten we dan zeggen dat jij met jouw droombaan 50% meer verdient. Dat is al 1100 euro per maand meer.

Dan gaan we naar de schulden kijken. Laat ik uitgaan van 10.000 euro schuld met een rente van 10%. Dat is 1000 euro per jaar wat jij dan niet meer hoeft te betalen. Dat geld krijg jij dus ook.

Direct aanmelden voor de cursus? Klik hier!

Omdat ik deze cursus voor het eerst live ga geven heb ik informatie nodig. Ik zou natuurlijk zonder problemen 2300 euro voor deze cursus kunnen vragen, want dat heb je binnen een jaar terugverdient. Wat ik echter ga doen is jou vragen om mij te helpen en in ruil daarvoor help ik jou ook. Ik ga jou persoonlijk helpen. Gedurende een hele dag van 10:00 tot 17:00. Bedrijven betalen daar 5000 euro voor. In het tweede deel van deze blog vertel ik de prijs voor deze 1-op-1 cursus.

Wat kost deze cursus

Ik wil graag nog wat vertellen over wat jij nog meer uit deze cursus gaat halen. Ik wil namelijk nog duizenden mensen helpen en dat kan ik niet alleen. Naast de cursus krijg jij ook de mogelijkheid om je aan te melden voor het mentorprogramma.

Voor de cursus betaal je een eenmalige bijdrage van 230 euro. Voor dat geld gaan we de volgende dingen doen:

  • In de ochtend gaan we een lijst maken met mensen voor wie jij zou willen werken.
  • We gaan kijken hoe jij die mensen zou kunnen bereiken.
  • We gaan gesprekken oefenen zodat jij met volledige zekerheid die baan kunt krijgen.
  • Ik vertel jou mijn verhaal over hoe ik mijn huis verhuurde om zo in anderhalf jaar 30.000 euro schuld af te lossen.
  • We gaan kijken hoe jij jouw vakantie tijdens de vakantie terug kunt verdienen!
  • We gaan een budget maken zodat jij ook binnen 2 jaar schuldenvrij bent.
  • Alles wordt direct geïmplementeerd, meteen actie dus!

Ik ga dit programma 5 keer 1-op-1 doen en uiteindelijk voor een vergelijkbaar bedrag in een groep.

Wil jij je aanmelden? Neem contact met mij op om te beginnen!

doorAlexander

Loonbeslag? Ieder bedrijf een budgetcoach!

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met de gevolgen van een loonbeslag. Extra administratie, hoge kosten, verhoogd verzuim van de medewerker en mogelijk zelfs extra ziekte of afwezigheid.

LoonbeslagLoonbeslag ontstaat nadat jouw medewerker langdurig rekeningen niet heeft betaalt en ook na aandringen van incassobureaus en deurwaarders in de problemen blijft. Het is mijn persoonlijke doel om een einde te maken van iedere vorm van beslaglegging en er simpelweg voor te zorgen dat jouw medewerkers slimmer met geld omgaan.

Iedere medewerker kan met mij in gesprek gaan, waar nodig is het zelfs mogelijk om langdurig door mij te worden gecoacht. Gemiddeld bespaart een bedrijf tussen de 500 en 1500 euro per medewerker die de budgetcoaching heeft gevolgd.

Voorkomen van loonbeslag

Om loonbeslag daadwerkelijk te voorkomen is het belangrijk om te weten welke medewerkers te maken krijgen met schulden. Daar zullen veel mensen niet direct voor uitkomen, waardoor een individueel gesprek veelal uitkomst biedt.

Een supermarktmedewerker met een iPhone X en BWM 5-serie heeft mogelijk gekocht op basis van een krediet. Dit is veelal niet langdurig vol te houden is. Door de gesprekken die ik voer en manier van vragen stellen prik ik in 95% van alle gevallen binnen 15 minuten door tot de kern. Uiteindelijk blijft het de keus van de individuele medewerker om slim met geld om te gaan. Door te laten zien hoe een pensioen als miljonair voor iedereen mogelijk is biedt dit vrijwel altijd een reële kans om problemen te voorkomen.

Heb ik jou enthousiast gemaakt en wil jij met mij in gesprek komen? Neem contact met mij op of plan direct een intakegesprek met mij in.

Om het risico helemaal te beperken kan ik tot 30 september een 100% niet-tevreden-geld-terug garantie bieden. Deze garantie geldt bovenop de hoge “betaal vooraf” korting. Dit houd concreet in dat jij het betaalde bedrag voor mijn diensten geheel terug krijgt wanneer er geen resultaat is geboekt. Ook wanneer jij ontevreden bent krijg jij jouw geld terug.

Ik kan deze garantie aanbieden omdat er nog nooit iemand gebruik van heeft gemaakt. Er zijn zelfs al cliënten (de namen mag ik niet noemen) die ter nauwe nood aan de WSNP zijn ontsnapt. Na het volgen van de cursus weten cursisten tevens slimmer met geld om te gaan. Er blijft een groter deel van het salaris over voor het financieren van “leuke dingen”!.

doorAlexander

Callcenter special: 12,50 onbeperkt vast & mobiel!

Ik hang letterlijk net de telefoon op met mijn contactpersoon van mijn telecomleverancier. Na kort overleg heb ik een deal kunnen sluiten om onbeperkt bellen naar vast, mobiel, 088- en 085-nummers mogelijk te maken voor een callcenter voor 12,50 per lijn per maand.

CallcenterHeeft jouw callcenter ook inbound verkeer? Dan zijn er nog betere tarieven mogelijk. Hoe meer inbound minuten, hoe lager de prijs op outbound. Omdat de telecompartner samenwerkt met alle mogelijke bedrijven en backup na backup heeft blijkt de kwaliteit veelal hoger dan die van de grootste leveranciers.

In deze deal gaat het om het maximaal aantal gelijktijdige calls. Heeft jouw callcenter 100 agents, waarvan er in de piek momenten 80 online zijn, dan heb je dus 80 lijnen nodig. Dit is anders dan vergelijkbare abonnementen en contracten.

Waarom onbeperkt in plaats van 2 tot 4 cent per minuut betalen?

Snel rekenen wijst uit dat een gemiddeld callcenter 30 tot 60 euro per lijn per maand uitgeeft. Het scheelt dus simpelweg (heel) veel geld. Als budgetcoach denk ik niet alleen aan de portemonnee van de consument, maar ook zeker aan de zakelijke gebruiker.

Het eerste grote callcenter heeft zich al aangesloten via de budgetcoach, er zullen er nog heel wat volgen. Houd er wel rekening mee dat ik dit onbeperkt aanbod slechts aan kan bieden gedurende de zomermaanden. Vanaf 1 oktober gaat de prijs voor nieuwe klanten omhoog. Wil jij meer weten over dit aanbod? Neem contact met mij op. Laat weten hoeveel lijnen jij wenst over te zetten en hoeveel agents jij op dit moment aan het werk hebt.

De meeste callcentersoftware applicaties bieden een mogelijkheid om onze partner als backup te gebruiken, het is ook zeker mogelijk om te testen op een “per minuut” optie. Daarbij zijn de tarieven ook gegarandeerd lager dan wat je nu betaalt. Heb jij verder nog vragen? Stuur een email naar hey@alexandervandijl.nl of WhatsApp: 06 45 430 985.

doorAlexander

Ideale baan vinden die ook goed verdient?

Toen ik besloot om budgetcoach te worden en mijn vorige bedrijf te verkopen had ik het idee dat ik achteruit zou gaan met mijn inkomsten. Dat bleek niet het geval, in deze blog leg ik uit hoe ik mijn ideale baan vond en waarom dat zo goed betaalt.

Ideale baanWanneer ik ergens voor ga doe ik dat ook met volle overtuiging. Daarom begon ik in 2017 met het aflossen van mijn schulden. Ineens bleek ik nog geld te hebben op plekken waar ik het niet had verwacht. Binnen een paar maanden was ik verlost van de roodstand op mijn betaalrekening (en daarbij mijn bankrekening bij de Rabobank).

Kort daarna lost ik mijn studieschuld volledig af en was ik schuldenvrij! Geen verlichte aflossing meer bij DUO, geen vaste kosten meer voor de roodstand, geen creditcard, alles betalen vanuit het geld wat ik nu heb.

Het oplossen van mijn probleem bood ook een oplossing voor anderen. Het stappenplan wat ik ontwikkelde en gebruikte is namelijk zo eenvoudig dat iedereen er gebruik van kan maken. Het plan is geheel gratis te downloaden via VanDijl.ga/boek.

Hoe zit het dan met de ideale baan?

Dus ik dacht, er is geen geld in te verdienen aan mensen in schulden. Tot dat ik ging beseffen dat mensen met schulden weten hoe ze aan geld moeten komen. De salarissen die betaalt worden bij gemeentes zijn daarbij ook riant. Hoewel ik de baan nog niet heb zou ik de hypotheek volgens plan voor 2020 afbetaald kunnen hebben door het volledige salaris naar de hypotheek te storten.

In mijn zoektocht naar de ideale baan heb ik ook de kans gekregen om (vrijwillig) voor de klas te komen te staan. Zo help ik nu ook jongeren op het MBO om slimmer met geld om te gaan. Mijn doel is uiteindelijk mijn eigen werk overbodig te maken. Mensen slimmere keuzes te laten maken en beter met geld om te laten gaan. Daarvoor is nog een lange weg te gaan.

Wil jij jouw ideale baan vinden? Lees dan mijn verhaal via VanDijl.ga/boek. Voor verdere inspiratie verwijs ik graag door naar AlightCareers.nl, waar Sylvie jou graag verder helpt naar jouw perfecte baan!

doorAlexander

WSNP werkt NIET voor 95% van Nederland!

De Nederlandse vangnetten (zoals WSNP) zijn goed bedoelt, maar niet meer van deze tijd. Ik sprak iemand met een bijstandsuitkering die zich slachtoffer voelde van het systeem. De woorden “moet” en “rechtszaak” vielen met grote regelmaat. In deze blog bespreek ik wat echt moet en welke keuzes jij kunt maken.

WSNPFeitelijk is alles een keus. Wil jij naar de tandarts, dan kost dat geld. Is dat erg? Niet altijd. De tandartskosten zijn immers aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Hierdoor vallen deze veelal flink lager uit dan wat je zou denken. Schulden maken is ook een keus in de meeste gevallen. Iemand met een salaris onder de 1500 euro die toch de iPhone X nodig denkt te hebben maakt naar mijn mening een onverstandige keus.

In deze blog pak ik het onderwerp schulden en vooral de WSNP op. Dit vangnet zou mensen moeten helpen met schulden, maar maakt het feitelijk mogelijk om flink veel minder te betalen voor de overbodige spullen die zijn gekocht voor het huishouden. Aan het einde van de blog draag ik ook een betere oplossing aan.

Hoe komen mensen in de schulden terecht?

Schulden kunnen verschillende oorzaken hebben. De mensen die ik spreek komen in de schulden omdat er meer geld wordt uitgegeven dan wat er binnenkomt. Soms komt dat door een verandering in de inkomsten, soms omdat men meer wil dan wat er financieel haalbaar is. In uitzonderlijke gevallen is het de overheid of gemeente die aan schulden ten grondslag ligt.

Wie bijvoorbeeld huursubsidie ontvangt maar daar geen recht op heeft krijgt vaak pas na een jaar een melding. Dan is de schuld al opgelopen tot velen duizenden euro’s. Met zorgtoeslag vergelijkbaar. 1 jaar volledig zorgtoeslag is in 2018 1140 euro. Dat is voor veel mensen heel veel geld. Iets wat niet zomaar terugbetaald kan worden.

Helaas blijft in Nederland de burger verantwoordelijk voor alle schulden. De WSNP biedt een vangnet, maar is naar mijn mening geen oplossing.

Waarom is WSNP meestal niet de oplossing?

Het mooie aan WSNP is dat mensen een tweede kans krijgen. Binnen 3 jaar worden alle schulden kwijtgescholden en na 3 jaar kan het leven weer worden opgepakt.

Probleem met WSNP is dat mensen niet leren om slim met geld om te gaan. Het BKR maakt het tijdelijk lastiger om schulden te maken, echter is het na 7 jaar weer volledig mogelijk om opnieuw te beginnen.

Wil jij een andere mogelijkheid? Lees het boek via VanDijl.ga/boek of neem contact op om een afspraak in te plannen.

doorAlexander

Van Schulden naar Schuldenvrij Leven binnen 2 jaar!

Ik ken letterlijk geen mensen die geen schulden hebben. Zelfs de miljonairs in mijn netwerk kiezen ervoor om schulden te houden zoals een hypotheek of studieschuld. In deze blog leg ik uit hoe jij binnen 2 jaar naar een schuldenvrij leven toe kunt werken.

Als budgettrainer help ik mensen aan een schuldenvrij leven omdat de rekensom zo eenvoudig is en het dus enorm veel oplevert door niet meer te lenen. Mijn doel is mensen te laten leven zoals anderen niet willen leven zodat zij later kunnen leven zoals anderen niet kunnen leven.

Leef zoals anderen niet willen leven…

Zodat…

Jij later kunt leven zoals anderen niet kunnen leven!

Direct een afspraak inplannen? Ga naar VanDijl.ga/afspraak.

Waarom zou je schuldenvrij leven?

schuldenvrij levenSchuldenvrij leven betekent dat jij vandaag niet kunt kopen wat anderen vandaag willen hebben.  

Wanneer jij echter gaat berekenen wat het kost op iets op afbetaling te kopen ga je mijn gedachtes wellicht begrijpen.

Stel je even voor, je koopt een auto voor 30.000 euro op afbetaling. De rente is 8% en de afbetalingstermijn is 3 jaar. De werkelijke auto kost jou dan ongeveer 33.840 euro. Vergelijkbare berekeningen kan jij ook maken voor andere producten die op afbetaling te koop zijn.

Het leven zoals anderen niet willen leven houd in dat jij niets meer op afbetaling koopt. Jij betaald voor de producten (en diensten) die jij gebruikt en leent nergens meer voor. Jij zet geld opzij zodat jij binnen enkele jaren kunt leven van het rendement wat uit jouw vermogen komt.

Wil jij onwaarschijnlijke resultaten bereiken? Plan een afspraak met mij in. Nikki en ik hebben alleen dit jaar al 8000 euro kunnen sparen door slimmer met geld om te gaan.

doorAlexander

1 miljoen op de rekening, maar geen miljonair!

Door de slimme keuzes die ik het laatste jaar heb gemaakt en de minder slimme keuzes die ik daarvoor maakte ben ik geen miljonair. Ik heb nog ongeveer 100.000 euro aan hypotheekschuld, ondanks dat ik al bijna 100.000 aan rente heb mogen betalen.

miljonairIn deze blog leg ik uit waarom mensen met lage inkomens net zo goed miljonair kunnen worden! Het doel van deze blog, jou verstandige keuzes laten maken rondom geld en zo binnen 15 jaar te kunnen leven als miljonair. Daarbij leg ik ook uit hoe iemand met 1 miljoen euro op de bank geen miljonair hoeft te zijn.

Het coachingsproces en 7-stappenplan bestaat uit 3 modules. Module 1 (stappen 1, 2 en 3) helpt om geldzaken op orde te krijgen. Module 2 (stappen 4, 5 en 6) om geld op de juiste manieren weg te zetten. Module 3 (stap 7) om de juiste keuzes te maken als je eenmaal geld hebt. In het boek zijn de modules nu ook opgenomen voor een duidelijker beeld en overzicht.

Wat maakt een miljonair?

Een miljonair is iemand met een totale waarde van 1 miljoen euro. Iemand met een huis van 1 miljoen en zonder schulden is dus miljonair. Iemand met een huis van 2 miljoen en een hypotheek van 1,8 miljoen in de meeste gevallen niet. Het inkomen zegt ook helemaal niets. Iemand met een hoger inkomen kan immers ook hogere leningen afsluiten. Wie dat doet en investeert in spullen die minder waard worden zal ook nooit miljonair zijn.

Als ik terug kijk naar toen ik het huis kocht waar ik deze blog nu schrijf had ik (met de kennis die ik nu heb) andere keuzes gemaakt. Ik heb prachtige vakanties gehad en gaf mijn geld iedere maand uit. Sterker nog, ik leende ook bij. Met alle bankkosten, incassobureaus en rente bij elkaar had ik zomaar nog eens 50.000 euro extra kunnen aflossen van mijn hypotheek.

Met incassobureaus doe ik geen zaken meer. Ik weet wat voor schade het kan aanrichten en zal iemand dat niet aandoen. De miljonairs die ik ken krijgen ook geen incassobrieven binnen. De miljonairs die ik ken lenen namelijk geen geld.

Ik kom graag met jou in gesprek om het proces te starten. Ben jij toe aan een toekomst als miljonair? Plan een afspraak met mij in.

Vragen? Neem contact op of laat jouw reactie achter.

doorAlexander

Scientology sekte? Hoe ik het persoonlijk ervaar.

Scientology sekte

De Scientology sekte lijkt dramatisch, zeker als jij de berichten geloofd die op internet voorbij komen. In deze blog leg ik mijn ervaring uit en nodig ik jou graag uit om langs te komen!

Als budgettrainer help ik mensen slimmer met geld om te gaan. Een extreem belangrijk onderdeel daarvan is slim geld verdienen. Dat heb ik geleerd bij Scientology. Er gebeurt namelijk heel iets anders dan wat jij ziet in de media. Waarom de media zo negatief is kan ik uitleggen, het makkelijks is een kijkje te nemen naar deze video. Daar krijg jij duidelijke uitleg over wat de Scientology sekte zo eng maakt.

Natuurlijk gebeuren er dingen die niet gebruikelijk zijn. Zo is het zo dat mensen het beste met jou voor hebben. Dat is niet normaal. Er worden cursussen geboden met kennis die jij direct kunt toepassen. Niet normaal!

Voor 10 euro bekijk jij een film wat gaat over het reactieve verstand. Daarin krijg jij uitleg over de basis van de Scientology sekte en over Dianetics. Ik nodig jou graag uit om langs te komen. Geef aan dat jij via Alexander van Dijl komt (of via de budgettrainer) dan krijg jij het filmkaartje van mij! Mocht ik er niet zijn, dan zijn er genoeg collega’s die ju graag verder helpen.

Waarom is de Scientology sekte zo eng?

Het grote probleem is dat de Scientology sekte is dat er eerlijk wordt gepraat over de grootste industrieën. Denk aan de medische industrie, die er alles aan doet om mensen beter te maken en daarbij zorgt dat de afhankelijkheid voor medicatie blijft. Wat dacht je van de overheid die valuta (dat is iets anders dan geld) gebruikt om oorlogen te voeren. Denk aan de kranten, die negatief nieuws willen verkopen, maar is de wereld echt zo slecht?

Ik nodig jou graag uit om de Dianetics film gratis te komen bekijken. Het hoofdgebouw van de Scientology sekte is in Amsterdam. Jij kunt van 09:00 tot 22:00 op werkdagen gewoon binnen lopen. Ook de koffie of thee krijg je van mij, wanneer ik er zelf niet ben zijn er genoeg collega’s die jou graag verder helpen. Vraag vooral naar de speciale thee van Eric, dat is de lekkerst thee die ik ken!

Het adres: Wibautstraat 112, direct naast de tramhalte Wibautstraat.

Ik kijk er naar uit jou daar te ontmoeten!

Toch nog vragen? Neem contact op!

doorAlexander

Alexander van Dijl International nu vanuit België te bereiken!

België Wie de budgettrainer wilt spreken vanuit België belt nu 078 483 098. Via dit telefoonnummer krijg jij de budgettrainer nu ook vanuit België aan de telefoon.

Hoewel ik mijzelf natuurlijk “De meest effectieve budgettrainer van Nederland” noem merk ik dat het aantal aanvragen vanuit België met de dag toeneemt.  Het eerste 1-op-1 gesprek met een cliënt vanuit België heeft ook al plaatsgevonden in Amsterdam!

Mijn doel is mensen uit de schulden helpen en daar een permanent en blijvend character aan te geven. Jij leert dus niet alleen hoe de schulden zijn ontstaan, maar ook hoe deze voorkomen kunnen worden. Vooral wat jij kunt doen om nooit meer schulden te maken.

De eerste tip, download mijn boek, dat is gratis en kan via VanDijl.ga/boek.

Kan ik ook een afspraak maken met de budgettrainer in België?

Natuurlijk! Alleen is het wel belangrijk om rekening te houden met de extra kosten die daaraan verbonden zijn. De reistijd is voor mij behoorlijk, waardoor de kosten ook toenemen. Nu wil ik jou helpen om juist minder geld uit te geven en slimmer met geld om te gaan, dat is dus niet direct verstandig.

Ben jij ondernemer of wil jij zakelijk gezien met mij in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw werknemers, collega’s of personeel? Dan spreek ik jou wel heel graag. Veelal is het handig om met een telefoongesprek te beginnen, later kan het altijd nog persoonlijk.

Voel je natuurlijk altijd vrij om contact op te nemen. Het telefoonnummer in België staat nu ook op de contactpagina.

Waar kan ik zoal op besparen vanuit België?

Een heel eenvoudig voorbeeld wat ik al heb gevonden is een overstap van Telenet naar Orange voor internet, TV en vast bellen. Dit scheelt in het voorbeeld wat ook in het boek staat al bijna 100 euro per maand! Ik weet zeker dat jij daar iets heel moois mee kunt doen.

Heb jij zelf vragen, ideeën of suggesties? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht.

doorAlexander

GRATIS gesprek om jou snel schuldenvrij te krijgen!

Om mensen uit mijn eigen buurt en omgeving uit de schulden te helpen bied ik tijdelijk GRATIS gesprekken aan om uit de schulden te komen. Het verschil? Mensen die met mij in gesprek gaan aan de keukentafel komen gemiddeld 6 maanden sneller uit de schulden!

In deze blog leg ik uit waarom mensen sneller uit de schulden komen. Ook leg ik uit waarom ik deze gesprekken (die normaal 197 euro kosten) nu GRATIS aanbied. De gesprekken vinden plaats aan mijn keukentafel in Utrecht Overvecht, op 15 minuten loopafstand van het station.

Een afspraak maak je door een email te sturen met daarin 3 voorstellen van tijden waarop jij beschikbaar bent. De email kan je sturen naar hey@alexandervandijl.nl.

Waarom is dit gesprek tijdelijk gratis?

Gratis budgetcoaching gesprekHet belangrijkste doel van waar ik mee bezig ben is mensen schulden vrij krijgen. De beste manier om dat te doen is door met mensen in gesprek te komen over schulden. Waar komen schulden vandaan? Waarom maakt iemand het besluit om meer te betalen voor het product om het iets eerder in huis te hebben? Waarom kiest iemand voor een (dure) lening?

Mijn overtuigingskracht is het grootst door iemand 1-op-1 te spreken. Daarom bied ik tijdelijk gratis budgetgesprekken aan met als doel jou nog sneller uit de schulden te helpen. Voor betalende klanten zijn er ook de nodige nieuwe extra’s zoals 1 maand GRATIS coaching t.w.v. 500 euro.

Wil jij bij mij aan de keukentafel komen praten over jouw budget? Een afspraak maak je door een email te sturen met daarin 3 voorstellen van tijden waarop jij beschikbaar bent. De email kan je sturen naar hey@alexandervandijl.nl.

Waarom komen mensen sneller uit de schulden na het gesprek?

Wie met mij in gesprek gaat komt gemiddeld binnen 24 maanden (2 jaar) uit de schulden. Wie dat in persoon doet doet dat gemiddeld in 18 maanden. Mensen die kiezen voor coaching hebben gemiddeld slechts 12 maanden nodig.

Inmiddels weet ik dat mensen die ik persoonlijk spreek met meer vertrouwen aan het 7-stappenplan beginnen. Meer vertrouwen betekent ook een hogere kans van slagen. Daarom redden mensen het gemiddeld om 6 maanden sneller uit de schulden te komen. Wanneer je rekent op een gemiddelde schuld van 20.000 euro waar mensen mee te maken hebben en 14% rende. Dan weet jij dat 6 maanden minder rente betalen zo’n 1400 scheelt. Een gesprek kost normaal 197 euro, dat is daarmee dus heel snel terugverdient.

Wil jij bij mij aan de keukentafel komen praten over jouw budget? Een afspraak maak je door een email te sturen met daarin 3 voorstellen van tijden waarop jij beschikbaar bent. De email kan je sturen naar hey@alexandervandijl.nl. Toch liever via telefoon? Klik hier en plan een afspraak in.

Direct hulp? WhatsApp