Blog - Bel 030 655 1979!

doorAlexander

Gratis persoonlijkheidstest om problemen op te lossen!

Gratis persoonlijkheidstest

Heb jij problemen in het leven? Mogelijk bezoek je deze site om geldproblemen op te lossen. Maak nu de gratis persoonlijkheidstest!

Direct de gratis persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Waar het om gaat is jou! Daarom krijg jij na het invullen de kans om langs te komen in Amsterdam. Daar krijg jij niet alleen de testresultaten, maar ook een persoonlijke evaluatie aan de hand van 10 verschillende punten waarop veel mensen vast lopen. Wat er anders gedaan wordt dan gebruikelijk is dat jij ook meteen de oplossingen aangeboden krijgt. Hoe meer mensen de test invullen, hoe beter deze wereld er uiteindelijk ook uit zal zien.

Maak de gratis persoonlijkheidstest direct! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou de test in te laten vullen. Wanneer jij de test invult kom jij meer te weten over hoe jij in het leven staat. Daarna kan ik jou helpen om al jouw problemen op te lossen. Of het nu om geld gaat of iets anders.

Meer over de gratis persoonlijkheidstest

Dan kan ik heel wat gaan schrijven, het makkelijkst is mijn eigen verhaal. Dus laat ik daar vooral mee beginnen. Wanneer ik jou vertel dat ik ook de gratis persoonlijkheidstest heb ingevuld kan ik ook uit eigen ervaring praten. Voor mij loste het heel veel problemen op.

Weten wat de gratis persoonlijkheidstest op kan lossen? Klik hier!

Natuurlijk sta ik ook open voor vragen die jij mij wilt stellen. Neem daarvoor gewoon contact met mij op. Hoe meer mensen vragen stellen, hoe duidelijker ik ook antwoorden kan geven. Wat ik hoe dan ook wel graag wil geven is de gratis persoonlijkheidstest.

Meer weten over jezelf? Klik hier!

Het belangrijkste is dat jij precies weet waar het over gaat. Alles draait om jou! Ik wil dat jij beter wordt. Daarom biedt ik de diensten ook steeds meer gratis aan. Waarom gratis? Ik wil dat jij beter wordt. Het gaat niet om mij of mijn portemonnee.

doorAlexander

Waarom bijstand omlaag moet!

Cliënten met een uitkering hoeven zich bij mij niet zielig te vinden. Ik leg namelijk uit hoe jij dankzij alle giften vanuit de overheid ruim 100 euro per maand over moetkunnen houden door samen van een uitkering te leven.

In deze blog help ik jou om het proces in werking te zetten. Om vanuit de bijstand 1200 per jaar opzij te zetten en luxer te gaan leven. Na het lezen van deze blog heb jij alle kennis die jij nodig hebt om in luxe te leven dankzij een uitkering.

Aan het einde van deze blog deel ik ook mijn tip voor een zeer effectief luisterboek waar ik tijdens het schrijven van deze blog naar luister. Het luisterboek helpt jou om meer te krijgen van wat jij wilt hebben en midner van wat jij juist niet wil hebben.

Waarom moet de bijstand dan omlaag?

Uitkering omlaagJuist, het is het onderwerp van deze blog. Dus waarom moet de bijstandsuitkering omlaag? Hier volgt de berekening:

Hierbij de berekening uit een eerdere blog:

 • Sociale huur: 750 euro per maand.
 • Gas & Electra: 100 euro per maand.
 • Water: 30 euro per maand.
 • Verzekeringen: 250 euro per maand.
 • Internet, TV & vast bellen: 45 euro per maand.
 • Mobiel: 25 euro per maand (via Simpel.nl)
 • Totaal: 1200 euro per maand

Plus de variabele uitgaven:

 • Boodschappen: 300 euro per maand.
 • Kleding: 50 euro per maand.
 • Totaal: 350 euro per maand.

Daar komen dan nog huurtoeslag en zorgtoeslag bij voor een totaal van ongeveer 300 euro. Totale inkomsten dus ruim 1700 euro, kosten 1550 en jij kunt makkelijk 100 euro overhouden.

Kortom, geld zat! Maar hoe krijg je nu meer van wat je echt wil?

Ik promoot alleen diensten en bedrijven waar ik echt in geloof. Op dit moment luister ik naar de audio versies van “A bug free mind”. Hier leer ik wat ik precies moet doen om exact te krijgen wat ik wil. Het systeem werkt altijd en je krijgt uiteindelijk wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

Om deze blog vertel ik jou in ieder geval dat “kinderen die vragen” zeker niet “worden overgeslagen! Laten we onze kinderen de juiste informatie geven en slim leren omgaan met geld en alles wat ze willen bereiken.

doorAlexander

Hoeveel huis kan jij betalen zonder je zorgen te maken over het budget?

Huis en hypotheekVoor veel mensen is een huis de grootste aankoop die ze gaan doen. Met een gemiddelde starterswoning die begint met ruim 100.000 euro moet je goed nadenken voordat je de knoop doorhakt. Bij een huurhuis geldt overigens precies dezelfde regels.

In deze blog leg ik uit hoe jij een maximumprijs voor een hypotheek kunt berekenen zodat jij op tijd uit de schulden bent. Daarbij leg ik ook uit hoe jij de stap kunt zetten van huur naar hypotheek en waar je daarbij op moet letten.

Het is om te beginnen essentieel om te weten hoeveel geld jij binnenkrijgt iedere maand. Daarbij hoef jij geen rekening te houden met variabele extra inkomsten zoals bonussen, tenzij deze jaarlijks vast terugkeren.

In dit voorbeeld ga ik uit van een gezamenlijk inkomen van 3000 euro per maand. Dat inkomen is natuurlijk voor iedereen verschillend.

Hoe bereken jij wat je voor een huis kunt betalen?

In de basis is de limiet voor wat jij voor een huis kunt betalen 25% van jouw inkomen. In dit voorbeeld dus 750 euro per maand. Omdat jouw inkomen waarschijnlijk zal stijgen over de jaren en de lasten zullen dalen hoef jij je in deze fase geen zorgen te maken over de overige (vaste) kosten. Deze zijn wel belangrijk voor het bepalen van jouw budget.

Zorg er daarna voor dat jij een hypotheek afsluit waarbij de totale schuld binnen 15 jaar is afbetaalt en waarbij jij vrij bent om jaarlijks extra bedragen af te lossen. Het einddoel is simpelweg de hypotheek al binnen 10 jaar (of sneller) af te lossen.

Met dit inkomen, maximaal 25% van jouw inkomen aan lasten en een aflostermijn van 15 jaar kan jij dus maximaal ongeveer 115.000 lenen. Wanneer jij 20.000 euro opzij zet kan dit al een leuke (kleine) eengezinswoning buiten het centrum in de randstad betekenen.

Wil jij meer tips over het bepalen van jouw optimale budget? Plan een vrijblijvende afspraak met mij in via vandijl.ga/afspraak.

doorAlexander

Budgettrainer adviseert GEEN airconditioner te kopen!

airconditionerTijdens de dagelijkse intakegesprekken hoor ik steeds meer creatieve manieren waarop mensen veelte veel geld uitgeven. Vandaag: de airconditioner!

Maar wat cost een airconditioner nu eigenlijk? Op die vraag geef ik antwoord in deze blog. Daarbij kijk ik naar de aanschaf en naar het verbruik. Wat zo’n apparaat tijdens deze warme zomer nu echt kost.

Voor de vergelijking pak ik 2 apparaten die te koop zijn bij Mediamarkt uit verschillende prijsklassen. De eerste, 249 euro, met een verbruik van 0,9kWh. De tweede is iets duurder in aanschaf, 499 euro en ook duurder in verbruik, 1,64kWh volgens de website.

Laat deze apparaten een dag aanstaan en ze kosten bij een energietarief van 20 cent 4,32 voor de eerste en ruim 7,87 per dag voor het duurdere apparaat.

Waarom kopen mensen toch een airconditioner

Uiteindelijk natuurlijk om af te koelen. Er zijn echter betere oplossingen voor wat betreft de verbruikskosten. Zet de airconditioner bijvoorbeeld alleen aan als je thuis bent. Laat het even afkoelen en zet het apparaat daarna uit voor het slapen gaan.

In een koud huis thuiskomen? Gebruik dan een automatische timer om de airconditioner aan en uit te zetten. Dat kan zo tientallen euro’s per maand schelen. Wil jij meer tips om geld te besparen? Neem contact op met de budgettrainer.

Een sessie met de budgettrainer helpt jou aan veel meer bespaartips. Zo bespaart de budgettrainer gemiddeld 2500 euro per jaar na 1 sessie. Een telefonische intake is geheel gratis, voor een eerste gesprek vraag ik om een donatie van 10 euro. Om direct een telefonische intake in te plannen, klik hier.

Welke andere producten schelen veel in verbruik?

Denk eens aan de standby-stand op jouw televisie. Helemaal uit is veel goedkoper dan het apparaat aan laten staan. De opladers van jouw mobiele telefoons en tablets verbruiken stroom zodra deze in het stopcontact zitten. Deze en meer bespaartips lees jij in het GRATIS e-book “Geheimen van een budget“.

doorAlexander

Waarom is het maken van een budget zo belangrijk?

Geheimen van een budgetIedereen die ik heb gesproken over het budget is terughoudend in eerste instantie. Echter, na 1 maand zijn de meeste mensen ervan overtuigd dat maandelijks tussen de 20% en 80% van het inkomen verdwijnt naar iets waarvan het niet geheel duidelijk is waar het is.

Het budget is hiervoor de oplossing! In deze blog leg ik uit hoe jij een budget kunt opstellen. Tijdens het live event, “Geheimen van een budget” ga jij jouw budget ook daadwerkelijk opstellen. Jij verlaat het event ook met de zekerheid dat jij aan het budget wordt gehouden.

Vandaag ga ik praten over de stappen die jij kunt zetten om jouw budget optimaal in te richten. Deze stappen werken voor iedereen, ongeacht jouw inkomen of levenssituatie.

Hoe stel jij een optimaal budget op?

Het opstellen van een budget is niet moeilijk, maar je moet er wel even voor gaan zitten. Denk bij het budget in ieder geval aan de volgende punten:

Inkomen:

 • Hoeveel geld krijg jij maandelijks binnen via jouw salaris?
 • Hoeveel geld krijg jij maandelijks binnen via externe bronnen als toeslagen, uitkeringen of overige inkomstenbronnen?

Vaste kosten:

 • Hoeveel ben jij kwijt aan huur / hypotheek per maand?
 • Wat zijn de vaste kosten voor gas en elektra?

Overige kosten:

 • Hoeveel geef jij uit aan boodschappen per maand?
 • Wat zijn de kosten voor internet, mobiel bellen en overige vaste maandelijkse kosten?
 • Wat zijn de vaste kosten voor lopende leningen naast de hypotheek?

Met dit overzicht heb jij een uitstekende basis voor het budget. Neem alle kosten en opbrengsten door en bereken hoeveel jij aan het einde van de maand zou moeten overhouden. Kom jij geld tekort, dan moet je gaan kijken naar extra inkomsten of besparen op de vaste lasten.

Voor het opstellen van het budget ga ik ervan uit dat je in ieder geval iets over kunt houden iedere maand. Op die basis ga ik nu verder.

Het optimale budget

Boodschappen is op te besparen. Door bijvoorbeeld groot in te kopen bespaar jij al snel 20 tot 50% op de boodschappen. Een simpel voorbeeld, 3 uien bij Albert Heijn kost hetzelfde als 1 kilo uien bij dezelfde supermarkt. Houd ook altijd rekening met acties en aanbiedingen.

Kijk ook naar de mogelijkheid om te besparen op de vaste kosten van gas, elektra, mobiel bellen en internet.

Heb jij schulden? Zorg er dan voor deze je deze zo snel mogelijk aflost. Dat kan via de snelweg methode. Door deze methode toe te passen houd jij overzicht en ben jij in een optimaal tempo van jouw schulden af.

Maak maandelijks verschillende potjes voor de uitgaven die niet direct van de bank worden afgeschreven. Boodschappen bijvoorbeeld. Neem hiervoor het bedrag op zodra je het geld binnen hebt en geef niet meer uit dan wat in de pot zit.

Door deze methode toe te passen weet jij exact hoeveel geld jij over hebt aan het eind van de maand of waar jij nog op moet zien te bezuinigen.

Wil jij hulp hebben met het opstellen van een budget? Ga naar GVEB.ga of maak een afspraak via VRLX.ga/afspraak.

Op naar een schuldenvrij leven!

doorAlexander

Seth Godin en hoe je zijn kennis toepast!

Seth Godin

Vandaag schrijf ik over self help guru Seth Godin. Een van de mensen van wie ik heel veel boeken heb gelezen. Maar toepassen… Dat komt uit een ander boek.

Zien met welk boek ik Seth Godin toepaste? Klik hier!

Deze blog geeft geen uitleg over het ‘wat’, maar gaat veel dieper in op het ‘hoe’. Hoe is kennis uit alle self help boeken toe te passen? Mijn doel is jou juist daarmee te helpen. Daarvoor heb ik 2 dingen. Naast het boek kan ik jou ook helpen als jij de gratis persoonlijkheidstest invult. Met die test kan een team van specialisten jou helpen om heel erg veel stappen te zetten.

Koop het boek om Seth Godin toe te passen! Klik hier!

Liever wat meer advies over geld en geldzaken? Neem contact met mij op. Mijn doel is jou te helpen. Welke stap jij ook kiest, ik help jou graag verder. Wil jij het probleem wat jij opgelost wilt hebben met mij delen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

Meer over Seth Godin

Seth Godin is geboren op 10 juli 1960. Hij is directeur geweest bij enkele grote bedrijven en schrijft nu mega veel boeken. Hij houd zich ook bezig om op het grote podium het publiek te inspireren.

Pas de kennis toe! Klik hier!

Mijn grote doel is alle self help boeken daadwerkelijk bruikbaar te maken. Ik kan daar heel veel in schrijven. Namelijk over de redenen dat mensen Seth Godin niet toepassen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat jij daadwerkelijk flink gaat verbeteren.

Gebruik alle kennis! Klik hier!

Voor alles wat jij dan verder nog wilt weten, laat een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou optimaal te helpen. Hoe meer reacties, hoe beter. Op die manier kan ik jou helpen om de allerbeste blogs te schrijven die jij ook wilt lezen.

doorAlexander

Een werkweek van 4 uur! Kan dat echt?

Een werkweek van 4 uur

Het eenvoudige antwoord is: Ja! In een werkweek van 4 uur leer jij hoe jij effectiever kunt werken en leven! Het legt uit wat jij kunt doen, niet hoe!

Een beter alternatief voor een werkweek van 4 uur kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou op een punt te krijgen van hoe je problemen oplost, niet alleen wat jij kunt doen. Alles begint met weten waar jouw probleem ligt. Daarvoor kan jij nu een gratis persoonlijkheidstest maken. Mijn doel met deze test en met het aanbieden van het boek is jou daadwerkelijk uit de problemen te helpen. De test is gratis, het boek kost wel wat.

Bekijk het alternatief voor een werkweek van 4 uur! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is Nederland uit de schulden te helpen. De reden dat ik schrijf over de zelf hulp boeken is dat veel mensen die kopen om problemen op te lossen. Wil jij weer weten dan alleen ‘wat’ en ook weten hoe jij problemen oplost? Maak een afspraak!

Meer over een werkweek van 4 uur

Het mooie van dit boek is dat jij dus feitelijk in 40 uur werk voor elkaar kunt krijgen wat je normaal in 400 uur doet. Ik pas die techniek ook toe en werk zo 2 uur per dag aan mijn eigen websites en blogs en 40 uur binnen een organisatie met als doel mensen te helpen.

Bestel het alternatief online! Klik hier!

Op zoek naar een manier om echt een werkweek van 4 uur te starten? Daar ga ik jou dus niet daadwerkelijk mee helpen. Maar stel je even voor dat jij bijvoorbeeld 40 sollicitatiebrieven uit kunt sturen in die korte tijd, kan jij dan sneller aan een baan komen?

Op zoek naar een alternatief? Klik hier!

Mijn doel is jou optimaal te helpen. Laat een reactie achter met vragen en opmerkingen.

doorAlexander

Master your mindset om uit de schulden te komen!

Master your mindset

Doe wat je echt leuk vindt en leef jouw beste leven. Dat is wat Master Your Mindset jou uitlegt. In deze blog deel ik tips over dit boek en andere boeken.

Master your mindset op de beste manier! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is iedereen naar meer succes te krijgen. Uiteindelijk is succes iets persoonlijks, waardoor jij moet bepalen welk stukje succes jij zoekt. Om daar voor jezelf achter te komen kan jij de een gratis persoonlijkheidstest maken. In dit boek kan jij daadwerkelijk ontdekken hoe jij jouw leven drastisch kunt verbeteren. Dat is ook het doel wat ik met deze blog wil bereiken.

Meer weten over master your mindset? Klik hier!

Heb jij vragen over geld, schulden of hoe jij jouw problemen op kunt lossen? Laat een reactie achter onder deze blog. Het is mijn doel om jou zo optimaal mogelijk te helpen. Vragen, reacties en opmerkingen zijn daarom altijd welkom.

Meer over master your mindset

Met de persoonlijkheidstest gaan we kijken naar wat er uiteindelijk nodig is om jouw problemen op te lossen. Ik ben er zelf achter gekomen dat geld niet een probleem was, maar een gevolg van een ander probleem. Omdat ik het zelf ook heb opgelost met Dianetics en de persoonlijkheidstest wil ik dat jij dat ook realiseert.

Koop het betere alternatief! Klik hier!

Mijn doel is jou uiteindelijk te helpen. Hoe sneller hoe beter. Ik wil dat jij het maximale uit het leven haalt. Of jij nu uit een uitkering wilt komen, een baan wilt vinden of gewoon extreem snel wilt groeien, dit boek kan het allemaal! Echter, door de persoonlijkheidstest te maken kom jij er nog veel sneller. Master your mindset is daar een mooi onderdeel van. Het legt uit wat je moet doen, maar niet hoe je het moet doen!

Leren hoe jij jouw problemen oplost? Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten, laat een reactie achter onder deze blog.

doorAlexander

Getting things done, maar dan op een goede manier!

Getting things done

Heb jij overwogen om het boek getting things done te kopen of heb jij het boek al gelezen en merk jij ook dat het niet doet wat jij had verwacht?

Bekijk het alternatief voor Getting things done! Klik hier!

Het boek wat ik jou wil aanbevelen heet Dianetics. In dat boek leer jij de waarheid over het menselijk verstand. Uit Getting Things Done leer jij iets. Uit Dianetics leer jij bijvoorbeeld over het reactieve verstand en het analytisch verstand. Door dat op de juiste manier te gaan begrijpen kan jij daadwerkelijk groeien als persoon en ga jij ook effectiever en efficiënter werken. Dianetics lost zoveel meer op dan alleen dit stukje. Het geeft antwoord op ongeveer alle vragen uit het leven.

Zelf het alternatief voor Getting things done kopen? Klik hier!

Voordat ik dan verder ga op de verdere mogelijkheden van het boek en het spiritueel centrum in Amsterdam wil ik jou vragen om mij te vertellen hoe jij erover denkt. Iedere opmerking, vraag en reactie is absoluut meer dan welkom.

Meer over Getting things done

Ik heb persoonlijk zo enorm veel uit Dianetics gehaald, maar wat maakt het uit wat ik meemaak? Het gaat uiteindelijk om jou. Daarom nodig ik iedereen hoe dan ook uit om een gratis persoonlijkheidstest te maken. Na het maken van de persoonlijkheidstest weet jij of Getting things done voor jou de oplossing is.

Dianetics bestellen? Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten kan jij altijd een reactie achterlaten onder deze blog. Dat maakt dat ik jou graag verder help. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Dianetics? Laat het gerust weten.

Toch liever Getting Things Done bestellen? Klik hier!

Alle informatie die jij verder nog wilt vinden kan jij aanvragen door een bericht te plaatsen onder deze blog. Neem gerust ook contact met mij op.

doorAlexander

Meer geld overhouden aan het eind van de maand? Maak een budget!

Geheimen van een budgetEen doorlopend punt in de wereld van geld is het budget. De manier om blijvend geld over te houden aan het einde van de maand is het budget. Geef iedere euro die jij binnenkrijgt een bestemming voordat het op jouw rekening komt en jouw leven gaat er beter uit zien.

In deze blog vertel ik hoe wij dankzij een budget 3 avonden achter elkaar uit eten konden gaan en nog geld over hebben om de komende maand nog een keer uit eten te gaan. Ons inkomen is niet bijzonder hoog, ruim onder de 5000 euro per maand!

Wat jij in deze blog leest is mogelijk voor ieder inkomen, zolang je bereidt bent om bepaalde kleine dingen op te geven om daar grote dingen uit te halen.

Hoe werkt het budget?

Tijdens de live workshop “Geheimen van een budget” leer jij hoe jij het ultieme budget kunt samenstellen. Jij leert hoe jij 10 euro per dag extra kunt verdienen en hoe jij die 10 euro per dag om kunt zetten in een zeer mooi pensioen over de komende jaren.

Het budget werkt simpel:

 • Betaal altijd jouw geld voor onderdak en energie.
 • Zorg dat jij geld hebt om te eten. Geen luxe, gewoon basis.
 • Zorg dat jij de basis verzekeringen hebt, niet meer dan nodig.
 • Annuleer alle vakanties, abonnementen en andere overbodige kosten.
 • Ook televisie heb je niet nodig!

Volg naast het opstellen van het budget ook het 7-stappenplan om jouw leven op de rit te krijgen. In de basis leef jij zuinig, zodat jij later niet meer zuinig hoeft te leven.

 1. Zet 1000 euro opzij voor noodgevallen.
 2. Betaal al jouw schulden af op volgorde van laagste schuld naar hoogste schuld.
 3. Zet 3 tot 6 maanden levensonderhoud opzij.
 4. Investeer 15% van jouw inkomen voor pensioen.
 5. Zet geld opzij voor studie van jouw kinderen.
 6. Betaal jouw hypotheek af binnen 10 jaar.
 7. Bouw vermogen op en wordt een gulle gever.

Wil jij tot in detail leren hoe jij jouw budget kunt opstellen? Meld je aan voor “Geheimen van een Budget” om tijdens het LIVE event te weten te komen hoe een budget jouw leven kan verbeteren! Klik hier voor meer informatie.

De directe link voor deze cursus is GVEB.ga!

Heb jij andere vragen? Neem contact met mij op.