Albert Heijn bonus is een goede besparing!

doorAlexander

Albert Heijn bonus is een goede besparing!

Albert Heijn bonus

Nee, deze blog is niet gesponsord. Ook als de blog het wel was was gesponsord door de Albert Heijn bonus was ik eerlijk geweest.

Weten waarom de Albert Heijn bonus een goede deal is? Klik hier!

Mijn doel is jou slimmer met geld om te laten gaan. Vandaag ben ik ook zelf naar twee supermarkten geweest. Een daarvan is Jumbo, de ander is de supermarkt waar deze blog over gaat. Het is ook belangrijk om te weten dat deze supermarkt producten soms afprijs met 35%, waardoor de combinatie de aanbiedingen alleen maar beter maakt. Wat jij ook doet, koop alleen wat jij wilt hebben.

Bekijk of de Albert Heijn bonus voor jou is! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Voel je ook altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Over de Albert Heijn bonus

Als je gaat kijken waar je de beste deals kunt vinden ga je vergelijken. Soms hebben de grote supermarkten prima deals. Soms kan je beter bij de ene koper, soms is het beter om bij een ander te kopen.

Download mijn gratis boek! Klik hier!

De truc is dus vrij eenvoudig. Je moet weten dat je altijd de volledige korting krijgt zoals de Albert Heijn bonus aangeeft. Daar komt dan bij dat ook jij ook nog eens de volledige 35% korting krijgt op basis van de oorspronkelijke prijs.

Zelf bekijken wat jij kunt besparen? Klik hier!

Om deze blog dan af te sluiten nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel blijft jou de volledige informatie te geven die jij nodig hebt.

doorAlexander

Schuldenoverzicht maken! De gratis budgettool!

Hoewel de verschillende bronnen nogal verschillen heeft Nederland een probleem. Het aantal Nederlanders met schulden blijft continu maar toenemen en schulden blijven ook continu normaler worden. Daarom bied ik graag een nieuwe tool aan om gratis een schuldenoverzicht te kunnen maken.

Deze tool is ontwikkeld door een van mijn cliënten die zelf uit de schulden is gekomen. Dit heeft geresulteerd in het afbetalen van diverse lopende schulden en een rustiger gevoel. In deze blog leg ik uit hoe de tool werkt en hoe jij deze op de meest effectieve manier kunt gebruiken.

Bekijk de tool alvast via VanDijl.ga/budgetplan en lees verder voor de verdere instructies. Door een kopie te maken van de schuldenoverzicht tool kan je deze ook invullen en (anoniem) gebruiken.

Schuldenoverzicht budgetplan

De pijlen laten zien hoe jij een kopie kunt maken van het document als jij bent ingelogd via GMail of Google Drive. Via de “Download” optie kan je het document ook downloaden naar jouw eigen computer.

Hoe werkt het schuldenoverzicht? (Video)

Hoe werken de onderdelen van het schuldenoverzicht?

Als budgetcoach gebruik ik altijd een overzicht. Deze tool heeft het overzicht alleen maar makkelijker gemaakt. Om te beginnen met het budget. Voor het gemak geplaatst op de eerste pagina of het eerste tabblad (1. Budget). Daar kan jij de verschillende onderdelen van jouw budget invullen. Onder andere jouw salaris, vaste kosten, belastingen, vervoer en toeslagen worden in het budget meegenomen.

Onderaan de pagina rekent de tool automatisch jouw inkomsten en uitgaven uit, zodat jij weet hoeveel jij maximaal zou kunnen overhouden. Het budget is er ook voor bedoelt om te kijken of er punten zijn waarop kan worden bespaard. Zowel tijdens het intakegesprek aan de telefoon als het intakegesprek aan huis maak ik gebruik van deze tool.

Ter introductie van deze tool nodig ik jou graag uit om het budget en overzicht samen met mij in te vullen. Normaal kost een gesprek aan de keukentafel 197 euro, wanneer jij een email stuurt naar hey@alexandervandijl.nl mag ik de eerste 7 mensen gratis de mogelijkheid bieden om het overzicht bij mij in te vullen.

Liever op afstand? Dat mag ook, via VanDijl.ga/afspraak plan jij nu een afspraak met mij in.

doorAlexander

Uit de bijstand komen, hoe doe je dat?

uit de bijstand

Wil jij uit de bijstand komen? Deze blog gaat jou helpen waar schuldhulpverlening, UWV, de gemeente en de overheid dat niet doen.

Direct uit de bijstand komen? Klik hier!

Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Geld krijgen is geen oplossing voor geld problemen. Helaas is het voor veel mensen wel een makkelijke oplossing. Het probleem is dat jij niet leert om daadwerkelijk geld te verdienen en daadwerkelijk verder te komen. Het doel is jou daadwerkelijk te helpen. Daarom laat ik iedereen mijn boek lezen voordat we ook maar iets doen. Ik wil dat jij echt met geld om leert gaan en echt vooruit komt in het leven.

Bekijk hoe jij uit de bijstand kunt komen! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou natuurlijk uit om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut meer dan welkom.

Meer over uit de bijstand komen

In de basis moet jij meer verdienen wanneer jij geen geld krijgt van de overheid. Dat is ook meteen waar het lastig gaat worden. Een minimumsalaris kan zomaar minder geld opleveren en helpt dus niet om uit de bijstand te komen.

Direct het boek downloaden? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen ben jij natuurlijk altijd welkom om met mij contact op te nemen. Mijn grootste doel is jou uiteindelijk ervoor te zorgen dat ook jij uit de bijstand kunt komen. Iedere vraag, iedere reactie en alles wat jij weet is natuurlijk ook meer dan welkom.

Download het gratis boek! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen stellen. Mijn doel blijft jou zo goed mogelijk te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Er is geen vraag waar ik geen antwoord op kan geven.

doorAlexander

Cosibello heeft mij opgelicht, hoe dat kon gebeuren?

Cosibello

Wanneer jij bij Cosibello (let op, de website is Cosibelllo.nl) koopt is de kans klein dat jij het product gaat ontvangen. Dat is mij ook overkomen.

Voorkomen dat jij bij sites als Cosibello koopt? Klik hier!

In deze blog wil ik uitleggen hoe ik jou als budgettrainer kan helpen om veilig te kopen. Ik zal daarvoor de Cosibello website gebruiken als voorbeeld. Het is om te beginnen altijd goed om te kijken naar eerdere ervaringen. Heb jij ook ervaring met dit soort winkels, laat jouw reactie weten onder de blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Bekijk hoe jij slimmer met geld om kunt gaan! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook helpen om slimmer met geld om te gaan. Dat betekend natuurlijk onder andere niet meer bij Cosibello kopen. Krijg jij een Facebook advertentie te zien, vraag het mij ook gerust. Koop niet bij dit soort bedrijven.

Hoe heeft Cosibello dit gedaan?

Om te beginnen heeft het bedrijf het moeilijk gemaakt om aangifte te doen. De politie in Nederland staat het niet toe om een buitenlands adres door te geven. Daarom heb ik zelf melding gemaakt bij het Europees Consumentencentrum. Een soort eerlijke en niet op winst bewuste consumentenbond. Zo heb ik alsnog melding kunnen maken van de Cosibello oplichting.

Download mijn boek over slimmer met geld omgaan! Klik hier!

Het grootste doel is natuurlijk oplichting te voorkomen. Daarom wil ik over dit soort websites blijven schrijven. Vanzelfsprekend kan jij al dit soort zaken melden. Mocht jij nog gegevens van Cosibello nodig hebben, dan help ik jou natuurlijk graag verder.

Direct met mij communiceren? Klik hier!

Vanzelfsprekend kan ik jou in heel veel gevallen ook verder helpen. Mijn doel is samen te communiceren. Ik heb daar nog een leuke video over die ik jou graag wil tonen. Bekijk deze video over de ARC driehoek.

doorAlexander

Albert Heijn medewerker: Jij kunt miljonair worden!

Werk jij bij Albert Heijn, Jumbo, Lidl of een andere supermarkt? Ben jij 15 tot 25 jaar oud? Dan ga ik jou uitleggen hoe jij als miljonair met pensioen kunt gaan ondanks het beperkte salaris wat je verdient.

Albert HeijnVoor het gemak van berekeningen ga ik uit van een uurloon van 10 euro. Om de berekeningen nog makkelijker te maken ga ik ook uit van 10 gewerkte uren per week. De kans is groot dat jij meer werkt en ook meer geld verdient per uur, de basis kan je nog altijd toepassen.

Met alle berekeningen ga ik uit van een pensioen op vroegere leeftijd dan wat volgens de overheid mogelijk is. Daarbij ga ik ook uit van een langere levensverwachting. Jij kunt dus niet plannen hoeveel geld jij over moet houden.

7-stappenplan downloaden als boek: VanDijl.ga/boek
Afspraak met mij inplannen: VanDijl.ga/afspraak

Stap 1: Volg het 7-stappenplan! Gewoon bij Albert Heijn!

Net als mensen met een hoger salaris begint het bij 1000 euro. Daarvan wordt je geen miljonair, maar het is wel nodig. Vanaf stap 4 ga je daarmee verder. Het gaat om 15% van het geld wat je binnenkrijgt. Met een salaris van 10 euro per uur komt dat neer op €1,50 per uur.

Zet dat opzij nadat jij stappen 1, 2 en 3 hebt doorlopen. Download mijn boek voor de complete uitleg van het 7-stappenplan

Er zijn genoeg financiële systemen waar je zonder problemen 7% tot 17% rendement kunt ontvangen. Laten we voor dit voorbeeld even uitgaan van 10% om de berekeningen weer makkelijk te maken.

10 uur per week, 10 euro per uur en 15% opzij zetten. Dat komt neer op 15 euro per week wat naar pensioen gaat (naast dat wat de werkgever al doet). Laten we zeggen dat je 50 weken per jaar werkt, dan komt dat op een bedrag van 750 euro per jaar. Werk van jouw 15 tot jouw 25e, dan heb jij 7500 euro op de spaarrekening staan.

Met een rendement van 10% levert 7500 euro een bedrag van 750 euro per jaar op. Je krijgt natuurlijk ook weer rente op de eerder behaalde rente. Houd dit 50 jaar vol en jij hebt op jouw 65e ruim 800.000 euro. Pak daar alleen de rente van en jij hebt een pensioen van 80.000 euro.

Nu gaat jouw salaris vast omhoog, mogelijk ga jij ook een hoger rendement behalen op jouw investeringen. Met 1% hoger rendement kom je boven de miljoen. Zelf reken ik met 15%, omdat ik dat rendement haal. Daarmee ben je al binnen 40 jaar miljonair!

Wil jij een afspraak met mij maken? Ga naar VanDijl.ga/afspraak zodat ik jou verder kan helpen om ook als miljonair met pensioen te gaan.

 

doorAlexander

Van budgetcoach naar budgettrainer

Tot aan vandaag was ik budgetcoach, om meer mensen te helpen heb ik die rol veranderd in budgettrainer. Het grootste verschil, als trainer train ik mensen om slimmer met geld om te gaan. Als trainer heb ik ook een belang bij het succes.

budgettrainerNaast budgettrainer ben ik altijd op zoek naar nieuwe groepen om te helpen. Denk hierbij aan bedrijven met jonge medewerkers. Denk ook aan Voedselbank, waar mensen met weinig geld bij elkaar komen. Breng mij in contact met bedrijven met veel medewerkers met een relatief laat inkomen.

De bedrijven waar ik graag mee om de tafel kom zijn supermarkten als bijvoorbeeld Aldi, Lidl, Albert Heijn, Dirk of Hoogvliet. Horecamedewerkers en medewerkers van grote Nederlandse callcenters.

Voor bedrijven is een budgettrainer interessant omdat een budgettrainer ervoor zorgt dat medewerkers meer bezig zijn met de werkzaamheden en minder met zorgen.

Waarom heb ik als consument een budgettrainer nodig?

Uiteindelijk heb jij pas een budgettrainer nodig als jij voldoet aan een van de volgende criteria:

  • Jouw salaris is te laag waardoor jij niet rond komt.
  • Jouw schulden zijn te hoog, waardoor jij niet rond komt.
  • Jij verdient genoeg meer houd niet genoeg over om geld opzij te zetten.
  • Jij krijgt zeer regelmatig brieven van incassobureaus of deurwaarders.

Voldoe jij aan een (of meer) van de bovenstaande criteria, neem dan beslist even contact met mij op. Ken jij iemand die een budgettrainer kan gebruiken? Neem ook dan contact met mij op.

Schulden aflossen zonder budgettrainer? Ik heb het ook zelf gedaan. Lees de blog “Ik leer jou om meer geld over te houden” en download ook het boek “Geheimen van een budget“.

Als afsluiting ga ik door met het 7-stappenplan. Persoonlijk ben ik op het moment van schrijven van deze blog bij stappen 4, 5 en 6. Mijn schulden zijn weg, ik help steeds meer mensen om slimmer met geld om te gaan.

 

doorAlexander

Nibud en het 7-stappenplan, gaat dat samen?

Het Nibud werkt volgens 4 stappen met als doel Nederlanders slimmer met geld om te laten gaan. Dingen als administratie op orde krijgen, een overzicht maken, inzicht krijgen in inkomsten en natuurlijk keuzes maken.

NIBUDDe 4-stappen van NIBUD zijn erg vaag. Wat is “Administratie op orde krijgen” bijvoorbeeld. Gaat het dan om jouw kassabonnetjes, belastingen, toeslagen of iets anders? Wat is “een overzicht”? Feitelijk zitten alle stappen van NIBUD in de 7 stappen van mij. Het verschil, ik wil mensen niet alleen uit de schulden helpen, ik begeleid mensen naar de mogelijkheid om als miljonair met pensioen te gaan.

Wie de 7-stappen volgt en alles doet gaat het lastig krijgen om niet als miljonair met pensioen te gaan. Heb jij hulp nodig, bijvoorbeeld bij het kiezen van een manier om geld te investeren? Plan gerust een afspraak met mij in en laat mij jou in contact brengen met een eerlijke adviseur. Waar de meeste adviseurs het doel hebben om jou een product te verkopen zijn er ook adviseurs die het doel hebben om jou slimmer te maken. Dat soort adviseurs zoek ik.

Waarom werkt het NIBUD plan niet?

Op zich kan het NIBUD plan prima werken. Het grote verschil tussen NIBUD en mij zijn de grote van de stappen. Mijn eerste stap “1000 euro opzij zetten” klinkt als iets heel groot, en dat is het soms ook. Het werkt omdat je met 1000 euro de eerste klappen kunt opvangen, mocht er iets gebeuren. Zelfs al kan jij nu maar 1 euro per dag opzij zetten, dan heb jij de 1000 euro binnen 3 jaar.

Zelf de schulden aflossen, iets waar NIBUD helemaal niet over praat. Ik zet het bewust vroeg in het proces, juist omdat schulden vaak een enorme kostenpost zijn en dat deze in vrijwel alle gevallen simpelweg niet nodig zijn.

Ik ben hier om jou te helpen. Kan jij mijn hulp gebruiken? Neem gerust contact met mij op! Het intakegesprek, waarbij wij ook jouw budget gaan plannen is helemaal gratis, het kost alleen wat tijd.

Hoe ga jij van “Kan niet” naar “Hoe kan ik” gaan?

Voordat ik het 7-stappenplan volgde dacht ik nooit uit de schulden kon komen. Vanaf het moment dat ik de snelweg methode toepaste ben ik uit de schulden gekomen en los ik maandelijks 500 tot 1500 euro af van mijn hypotheek af.

Wil jij van “Kan niet” naar “Hoe kan ik” gaan? Plan dan een afspraak met mij in, zodat ik jou kan helpen om een positiever beeld te krijgen bij geld!

doorAlexander

Zakelijke telefonie maar dan super voordelig!

Zakelijke telefonie

Voordat ik budgettrainer werd had ik een website voor het omzeilen van 0900-nummers. Nu kan ik zakelijke telefonie aanbieden voor een super lage prijs!

Direct zakelijke telefonie kopen? Klik hier!

Wat hier bijzonder aan is, het is onbeperkt bellen. Niet alleen naar Nederland, maar ook naar de rest van de EU, USA, China en meer landen. Helemaal onbeperkt. Dus ook voor callcenters! Dat betekend dat jij ECHT onbeperkt kunt bellen! En de prijs? Slechts 14 euro per lijn per maand. Vanaf het vierde toestel gaat de prijs zelfs omlaag naar 9 euro per lijn per maand. Je mag mij ook altijd bellen voor meer informatie.

Bekijk alles over zakelijke telefonie! Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen aan de juiste deals. Recent heb ik een bedrijf geholpen om ruim 90% te besparen op telefoonkosten. Er zal nu ook meer worden gebeld omdat de telefoonkosten serieus goedkoper zijn geworden. Meer daarover kom je te weten door contact met mij op te nemen.

Meer over de zakelijke telefonie

Omdat ik zowel ondernemers als particulieren help wil ik jou als ondernemer nog iets extra geven. Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan help ik jou graag om op meerdere aspecten slimmer met geld om te gaan. Zakelijke telefonie is een mooie start.

Direct jouw lijnen aanvragen? Klik hier!

Voor grotere bedrijven kan ik nog iets beters doen. Vraag jij meer dan 50 lijnen aan, dan kan ik jouw team helpen om op een eerlijkere en daarmee effectievere manier te verkopen. De standaard prijs van deze sales training is 1500 euro per dagdeel. Met zakelijke telefonie van minimaal 50 lijnen krijg je dat helemaal gratis.

Bestel jouw abonnement direct! Klik hier!

Het grootste doel is dat jij ook slimmer met geld omgaat. Koop jij minder dan 50 lijnen, dan krijg jij hoe dan ook mijn boek met jouw eigen logo gratis!

doorAlexander

Kan ik als schoonmaker ooit miljonair worden?

Miljonair schoonmakerGisterochtend werd mijn huis schoongemaakt door de vaste schoonmaker. Ze vroeg zich af wat ik de hele dag doe en hoe ik mijn geld verdien. Het bedrijf wat haar inhuurt verdient veel geld in haar ogen en zij moet al het werk doen. Ze wil miljonair worden. Is dat mogelijk?

Het antwoord is JA! Iedereen kan miljonair worden, afhankelijk van het aantal jaar wat jij nog hebt kost dat meer of minder geld. Voor deze uitleg werk ik met een rendement van 15% op jaarbasis en neem ik de rente op rente mee. Een rendement van 15% is niet bijzonder hoog, wel meer dan een standaard spaarrekening.

Voor dit voorbeeld ben ik begonnen met 1000 euro, geïnvesteerd voor een rendement van 15%. Dat is na 50 jaar bijna 1 miljoen. Stort ik jaarlijks 1000 euro bij, dan ben ik er al na 36 jaar. Meer tijd betekent ook een betere opbouw.

Wat verdient een schoonmaker en is het echt mogelijk?

In dit voorbeeld houd deze schoonmaker zo’n 1000 euro per maand over. Haar man werkt ook en betaalt feitelijk de kosten voor het huishouden. Door de volle 1000 euro te investeren is deze schoonmaker al na 20 jaar miljonair!

Iedereen kan het doen. Echte geheimen zijn er niet, anders dan minder uitgeven dan wat je binnen krijgt. Zelfs met 1 euro per maand zit je na 50 jaar al boven de 75.000 euro op basis van het genoemde rendement.

Als je mijn 7-stappenplan volgt lees je daar over 15% investeren. Een gemiddeld inkomen in Nederland is zo’n 35.000 euro per jaar. Met deze berekening is 15% exact 5250 euro. Door met niets te beginnen en dat bedrag jaarlijks opzij te zetten ben je binnen 26 jaar miljonair. Ik ben nu 35 en ga dat ook doen. Ruim 1 miljoen aan geld generende middelen voor mijn pensioen vind ik een mooi vooruitzicht.

Iedereen kan het doen! Geef minder uit dan wat je binnenkrijgt, en jij gaat ook als miljonair met pensioen! Wil jij daarover in gesprek? Plan een afspraak met mij in om aan jouw pensioen te gaan werken.

doorAlexander

Budgettrainer op Facebook! GRATIS tips!

Iedere dag krijg ik de vraag hoe ik als budgettrainer geld verdien. In Nederland betaald de overheid via de gemeentes veelal de kosten van budgettrainer. Dit om het Nederlandse publiek klein te houden. Ik werk op 3 verschillende manieren en geef heel veel gratis weg. Met de budgettrainer op Facebook deel ik veel GRATIS!

budgettrainer op FacebookDe belangrijkste plek waar je heel veel kunt leren is Facebook. Tijdens de terugkerende live Facebook shows deel ik iedere dag tips, trucs en kennis rondom budget, budgettrainer en manieren om slimmer met geld om te gaan.

Waar ik nu naar op zoek ben is jouw vragen. Waar loop jij tegenaan waar het gaan om jouw geld en jouw budget? Heb jij aan het eind van de maand vaak geen geld over? Spaar jij weinig of helemaal niets?

Waarom is de budgettrainer op Facebook?

Ik merk dat ik via Facebook enorm veel mensen bereik. Dat is geen doel op zich, wel een middel om mijn doel te bereiken. Het is mijn missie om nog dit jaar 1000 mensen te helpen om volledig uit de schulden te komen.

Deels doe ik dat met mijn 1-op-1 coaching, echter duurt dat erg lang. Daarom spreek ik ook voor groepen en gebruik ik Facebook om mensen met schulden te bereiken.

Zo’n 88% van de Nederlandse huishoudens hebben met schulden te maken. Er is dus nog een lange weg te gaan. Daarom deel ik ook mijn visie en leef ik naar een Nederland zonder schulden.

Krijg jij een aanbod om nu iets te kopen en later pas te betalen, dat is al een schuld. Een creditcard van VISA of Mastercard is dat ook. Een studieschuld of studielening is ook een vorm van schuld.

Met deze blog roep ik jou op om jouw ervaring met geld en schulden te delen. Dat kan natuurlijk door hier te reageren. Ook kan jij de budgettrainer op Facebook terugvinden via https://www.facebook.com/AlexanderVvanDijl/.

Direct hulp? WhatsApp