Stoppen met roken dat scheelt 200 euro PER MAAND!

doorAlexander

Stoppen met roken dat scheelt 200 euro PER MAAND!

Stoppen met roken

947051 / Pixabay

Een pakje sigaretten kost in Nederland zo’n 7 euro, een beetje roker rookt toch wel 1 pakje per dag weg. Dat is ruim 200 euro die letterlijk in rook opgaat! Een bedrag wat jij ook kunt besteden aan het aflossen van schulden.

Dat geld lenen geld kost weten we, in deze blog laat ik de werkelijke kosten van roken ook even zien. Daarbij leg ik graag een link naar een “Stoppen met roken” coach, voor als jij echt wilt stoppen. Denk daarom alvast na hoeveel het scheelt om vandaag te stoppen en neem contact met mij op om jouw schulden aan te pakken en direct ook een gezondere levensstijl te starten.

De gemiddelde schuld die mensen hebben ligt tussen de 10.000 en 40.000 euro. Veelal is een groot deel van de oorzaak de studieschuld, echter is dat niet alles. Het “Wehkamp” krediet, telefoonabonnementen en de energierekening kunnen er ook aardig inhakken. Dan heb ik de zorgkosten nog even buiten beschouwing gelaten.

Het traject wat ik jou kan aanbieden helpt jou niet alleen om geheel schuldenvrij te zijn binnen 2 jaar, het helpt jou ook om blijvend uit de schulden te blijven. Zo weet jij na het volgen van het traject bijvoorbeeld ook hoe zuinig jij kunt leven en daarbij nog altijd de leuke dingen te doen die jij altijd al deed.

Stoppen met roken helpt, en er is meer!

Door 200 euro per maand te besparen en extra af te lossen op jou schuld heb jij 2400 euro extra om schuldenvrij te worden. Daarmee los je een schuld van 20.000 euro nog niet binnen 2 jaar af, daar is meer voor nodig. Kijk bijvoorbeeld eens naar jouw boodschappen. Hoeveel wat jij hebt gekocht had jij niet echt nodig? Hoeveel van wat jij hebt gekocht was een week later in de aanbieding? Is alles wel zo voordelig bij jouw lokale supermarkt, of kan je beter iets langer rijden om ergens anders boodschappen te doen?

Met al deze tips help ik jou als budgettrainer verder. Ik help jou om anders naar jouw budget te kijken, zodat jij (veel) slimmer met geld om leert gaan en zo ook (veel) sneller uit de schulden bent.

Een leven zonder schulden scheelt al snel duizenden euro’s per jaar aan rente, stres en extra kosten!

Neem vandaag nog contact met mij op en bel 030 655 1979.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp