Huidige / Eerdere projecten

Huidige projecten:

In 2006 ben ik begonnen met VraagAlex.nl, het doel is: Een einde maken aan onbereikbare klantenservices! Tarieven omlaag, telefoonnummers goed te vinden.


In 2017 begon ik te praten over Bitcoins. Het YouTube kanaal trok al snel veel kijkers en binnen 2 maanden had ik 450 abonnees op het kanaal.

Inmiddels informeer ik bedrijven over het inzetten van bitcoin als betaalmethode EN marketingtool.

Het openbaar vervoer is mijn side-project, waarbij ik als doel stel het openbaar vervoer in 2018 klantvriendelijk en eerlijk te krijgen. Daarover schreef ik een whitepaper geschreven die vrij gedeeld mag worden.

Toekomstige projecten:

In 2018 maak ik een start een een branche die sterk aan verandering toe is. Het gaat hier natuurlijk om de incassobranche! Klik hier voor meer informatie.

Uiterlijk 2020 wil ik een 100% zelf-rijdende auto aanschaffen of aansluiten bij een groep die zich daarmee bezig houd. Mijn doel is een serieuze concurrent te worden van zowel het Openbaar Vervoer als de taxibranche hier in Utrecht.

Komend jaar zal ik ook een project gaan ondersteunen om de landelijke “Zorgverzekering Opzeg”-dag te promoten. Het doel is Iedere Nederlander op 31 december haar zorgverzekering te laten opzeggen.

.Het doel, de zorgverzekeringen in 2018 op zijn kop te gaan zetten! Houd deze site in de gaten!

Direct hulp? WhatsApp