Huidige / Eerdere projecten

Huidige projecten:

In 2006 ben ik begonnen met VraagAlex.nl, het doel was: Een einde maken aan onbereikbare klantenservices! Tarieven omlaag, telefoonnummers goed te vinden.

Toen ik dat doel eenmaal had bereikt heb ik VraagAlex.nl verkocht aan een bedrijf die er uiteindelijk niets mee heeft gedaan.


In 2017 begon ik te praten over Bitcoins. Het YouTube kanaal trok al snel veel kijkers en binnen 2 maanden had ik 450 abonnees op het kanaal.

Hoewel ik niet veel meer doe met Bitcoin heeft de kennis die ik tijdens de YouTube uitzendingen opdeed mij wel geholpen om ook als Bitcoin specialist gevraagd te worden. Het is niet iets wat ik nog actief doe, voor vragen ben je natuurlijk altijd welkom.


Het openbaar vervoer is iets wat mij altijd al boeit. Mijn doelstelling is het complete openbaar vervoer (inclusief OV-chipkaart) klantvriendelijk en eerlijk te krijgen. Daarover schreef ik een whitepaper geschreven die vrij gedeeld mag worden.

Toekomstige projecten:

In 2018 maakte ik een start een een branche die sterk aan verandering toe is. Het gaat hier natuurlijk om de incassobranche! Klik hier voor meer informatie.

Uiterlijk dit jaar wil ik een 100% zelf-rijdende auto aanschaffen of aansluiten bij een groep die zich daarmee bezig houd. Mijn doel is een serieuze concurrent te worden van zowel het Openbaar Vervoer als de taxibranche hier in Utrecht.

Direct hulp? WhatsApp