Het powerteam! De oplossing voor jouw probleem!

Het PowerteamHet powerteam helpt jou om problemen opgelost te krijgen. Waar ik persoonlijk bezig ben met het oplossen van schuldenproblematiek helpt het powerteam om mensen verder te helpen. Iedereen uit het powerteam doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij leert van ieder contact. Iemand die alleen wil verkopen maakt geen onderdeel uit van het powerteam.

Iemand die alleen wil verkopen maakt geen onderdeel uit van het powerteam. De persoon die uitleg geeft over hoe iets werkt, zodat de klant het uiteindelijk (in theorie) zelf kan doen.

Op dit moment staan de leden van het powerteam nog niet op deze pagina, dat zal wel gaan gebeuren. Iedereen uit het  powerteam is bereikbaar via 030 655 1979.

Voor welke onderwerpen is het powerteam beschikbaar?

Eenvoudig gezegd, het powerteam is beschikbaar voor alle geld gerelateerde problematiek. Dat kan zo ver gaan als gokverslaving, roken en het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

Wat jij ook wilt bereiken, bel gerust met 030 655 1979 en wij gaan op zoek naar de juiste persoon om jou verder te helpen. Dankzij de samenwerking helpt mijn team jou om uit de WSNP te komen, de motivatie op te brengen om te stoppen met roken en vooral om slimmer met geld om te gaan.

Het team bestaat uit ervaringsdeskundige. Mensen die dus ook zelf met de problematiek te maken hebben gehad. Mensen die weten hoe jij de problemen opgelost kunt krijgen. Bellen naar 030 655 1979 kost jou geen extra geld, enkel de kosten voor een lokaal telefoongesprek. Doorverbonden worden naar een van de teamleden kost jou ook helemaal niets. Pas wanneer jij besluit om een coachingstraject op te starten ga jij betalen. Dit wordt vooraf duidelijk gemaakt en betaling werkt op een eerlijke manier. Je zult vanuit Alexander van Dijl International of de coaches nooit een incassobrief ontvangen.

Het enige wat wij jou wel vragen is vooraf te betalen. Lukt dat niet, ook dan hebben wij mogelijkheden.

Powerteam lid “Ralph” aan het woord:

Ik kan mensen helpen hun energie(lichaam) op orde te krijgen, zodat ze in staat zijn een baan vast te houden en geld bij elkaar te krijgen. Dit is inclusief negatieve gedachten en overtuigingen over geld elimineren. Da’s de grootste oorzaak dat mensen niet in staat zijn voor zichzelf te zorgen. Daarnaast kan ik mensen met elke verslaving helpen. Drank, drugs, roken, gokken, seks, wat je maar kan bedenken. En dat is stoppen zonder moeite: ik haal de drang om te doen wat iemand doet weg. Dan kost stoppen ineens geen moeite meer. Ook niet onbelangrijk: ik kan mensen ook leren het plezier in het leven weer terug te vinden. Zodat ze positief en met een glimlach door het leven gaan in plaats van depressief, negatief of wat dan ook.

Afspraak maken met Ralph? Mail hey@alexandervandijl.nl of bel 030 655 1979.

Geniet van het leven!

Powerteam lid Karlijn aan het woord:

Ik ben Karlijn van Kasteren, in 1981 geboren in Eindhoven.

Na jaren gewerkt te hebben als secretaresse en administratief medewerker en een uitstapje naar de thuiszorg heb ik me omgeschoold tot budgetcoach.

Na mijn echtscheiding kwam ik zelf in aanraking met een veranderde financiële situatie. Mijn inkomen ging drastisch achteruit, mijn ex weigerde te betalen voor de kinderen en er ontstonden betalingsachterstanden.

Ik vocht en kwam boven!

Deze ervaring heeft mij er van bewust gemaakt dat ik mensen wil helpen om (weer) in een gezonde financiële situatie te komen. Om schuldenvrij te worden en te blijven. Want voor alles is een oplossing!

Het is vaak namelijk niet alleen een kwestie van cijfertjes, maar zeker ook van een aanpassing in je levenswijze en je gevoel ten opzichte van geld.

Ik bied twee pakketten aan die jouw helpen om weer financieel gezond te worden. Mocht je meer tijd nodig hebben dan kunnen deze pakketten, in overleg, altijd uitgebreid worden met extra losse uren.

Het eerste pakket bestaat uit 6 uur persoonlijke begeleiding zonder nazorg, waarvan het eerste uur intake gratis is. Dit pakket kost €280,50.

Het tweede pakket bestaat uit 8 uur persoonlijke begeleiding waarvan twee uren worden besteed aan nazorg en het eerste uur intake gratis is. Dit pakket kost €480,50.

Daarnaast verzorg ik (online) trainingen en lezingen. Bezoek de website voor meer informatie: www.persemprebudgettraining.nl

Direct hulp? WhatsApp