In termijnen betalen, doen of niet doen?

doorAlexander

In termijnen betalen, doen of niet doen?

In termijnen betalenWist jij dat Wehkamp het wel erg makkelijk maakt om in termijnen te betalen? Wist jij dat Otto meer verdient aan kredietverstrekking dan een de verkoop van producten? Om precies die reden kan ik als budgetcoaching het in termijnen betalen van mijn diensten niet goedkeuren.

Achteraf betalen kan wel en kost ruim meer dan vooraf te betalen. Prijzen staan vast, waardoor jij altijd weet waar jij aan toe bent. Wat jij ook koopt, zorg er altijd voor dat jij het geld voor de aankoop al op jouw rekening hebt staan! Om Nederland schuldenvrij te krijgen moet ik als budgetcoach absoluut beginnen door het maken van schulden tot een minimum te beperken.

Wat als ik echt in termijnen wil betalen?

Veel van mijn cliënten hebben weinig geld te besteden. Toch ga ik betalingen in termijnen niet goedkeuren, jij hebt dan een schuld bij mij, wat ik juist wil voorkomen. Een optie kan zijn om bijvoorbeeld voor de coaching samen met mij te gaan kijken naar de mogelijkheid om te gaan sparen.

Door te sparen kan jij zomaar binnen een paar maanden het geld bij elkaar krijgen om een coachingstraject aan te vragen. Zit jij in een situatie waar jij echt niets kunt missen? Dan moet je mij zeker spreken! Na een kort gesprek ga jij mogelijkheden zien die jij nooit eerder zag.

Hoe werkt het traject zonder in termijnen te willen betalen?

Ik wil pas echt gaan verdienen als jij uit de schulden bent. Mijn coaching levert hoe dan ook meer op dan wat het kost. Gemiddeld komen mensen die via mij gecoacht worden 6 maanden sneller uit de schulden.

Omdat het reguliere tarief van 250 euro per maand voor 4x 60 minuten coaching voor sommige erg veel geld is heb ik voor deze zomer de 6-minuten coaching! Jij krijgt mij dan 4x 6 minuten tot jouw beschikking. Puur om even te kijken hoe alles gaat en jou op de rit te houden!

De wekelijkse 6-minuten coaching moet vooraf worden betaald en kost jou slechts 25 euro per maand. Stop jij met betalen, dan stopt ook de coaching. Zo makkelijk kan het zijn!

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.