Anderhalvemetersamenleving, doe jij mee? Ik niet!

doorAlexander

Anderhalvemetersamenleving, doe jij mee? Ik niet!

anderhalvemetersamenleving

Ik heb een ‘Anonymous’ masker gekocht zodat ik mij kan houden aan de regels. Waarom? Omdat ik de anderhalvemetersamenleving complete onzin vindt!

Zelf een anti anderhalvemetersamenleving masker kopen? Klik hier!

Waarom ik hier niet aan mee wil werken? Ik heb gezien dat er in 2018 meer mensen overleden aan de griep. Ik heb gezien dat de ziekenhuizen leger zijn dan ooit en ik heb gesproken met mensen van 90+ die nu vastzitten thuis omdat de taxis niet meer mogen rijden. Zelf ga ik in deze anderhalvemetersamenleving trouwen. Een compleet andere dag dan wat we ons hadden voorgesteld. Heel bijzonder en ik verwacht alsnog een hele mooie dag.

Koop het anti anderhalvemetersamenleving masker! Klik hier!

Als budgettrainer help ik mensen slimmer met geld om te gaan. In deze blog kan ik vertellen dat logisch nadenken daar de basis van is. Ik heb 2 huizen omdat ik uit 1 een inkomen haal. Ik kijk anders naar geld omdat ik de werkelijke waarde ken. Op dat niveau wil ik jou ook krijgen!

Wat heeft de anderhalvemetersamenleving te maken?

In eerste instantie helemaal niets. Maar als je verder gaat kijken ga je zien dat we allemaal minder te besteden gaan krijgen. Covid-19 krijgt de schuld van de crisis, de staat wordt aangeklaagd en we zitten vast. De anderhalvemetersamenleving is een dekmantel wat ervoor zorgt dat we allemaal minder te besteden gaan krijgen.

Beter uit de crisis komen? Bekijk de video!

Mijn doel is jou beter te maken. Daarom maak ik ook dit soort video’s. Alles om de mensheid een beetje vooruit te helpen. Op deze website help ik mensen om geldproblemen op te lossen. De anderhalvemetersamenleving moeten we vanaf en moeten we niet willen. Het is voor niemand goed!

#StopDeLockdown! Klik hier!

Ik ben volledig vrij om te zeggen wat ik wil. Mijn doel is jou te blijven helpen. Wil jij mij direct bereiken? Neem contact op!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp