Ik leer jou om geld over te houden!

doorAlexander

Ik leer jou om geld over te houden!

Coaching

Wie met mij een coachingstraject start verdient de investering altijd terug. Vaak zelfs al binnen 1 maand. In deze blog leg ik uit waarom mensen bereid zijn om 250 euro per uur te betalen en daar gemiddeld 2500 euro aan verdienen in de eerst 12 maanden na de coaching.

Wie een traject start krijgt de eerste, tweede of derde stap. Wie daarna verder wil kan verder komen. Daarom schrijf ik deze blog om uit te leggen waarom mensen mij 250 euro per uur betalen en mij na afloop van het gesprek bedanken, omdat ze er veel meer waarde uit halen dan het bedrag wat ze betalen.

Ik coach voor budget. Hoe jij jouw budget op de rit krijgt, hoe jij meer geld over kunt houden aan het eind van de maand. Het intakegesprek kost geen geld. Ik vraag jou wel om de nodige voorbereiding te doen en om 60 minuten van jouw tijd te investeren.

Direct een afspraak inplannen kan via VanDijl.ga/afspraak.

Waarom betalen mensen mij 250 euro per uur?

Het lijkt op veel geld, tot dat jij je beseft dat er duizenden uren aan studie vooraf zijn gegaan aan dit uurtarief. Het wordt helemaal weinig als jij je beseft dat mijn cliënten gemiddeld binnen 2 jaar schuldenvrij zijn (ruim 1 jaar sneller dan de WSNP).

Het is vandaag tijd om te kijken of mijn technieken bij jou passen. Sommige van mijn cliënten, zoals Jochem bijvoorbeeld, kwam met mij in contact omdat hij op het punt stond de WSNP op te starten. Door het traject op te starten heb ik hem al tijdens de intake zijn budget te optimaliseren. Jochem verdient nu meer geld en is binnen 12 maanden schuldenvrij!

Jochem houd zelf contact met zijn schuldeisers. Hierdoor kan hij ook in de toekomst schuldenvrij blijven. Eventueel kan Jochem zelfs zelf als budgetcoach aan de slag gaan. Jochem begon het traject met schulden en staat nu op het punt om zijn laatste schuld af te betalen. Hierdoor is de kans dat Jochem als miljonair met pensioen zal gaan.

Wil jij dat ook? Plan direct een vrijblijvende intake met mij in via VanDijl.ga/afspraak.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp