Schuldenvrij leven, hoe doe je dat eigenlijk?

doorAlexander

Schuldenvrij leven, hoe doe je dat eigenlijk?

schuldenvrij levenIn de praktijk leeft ruim 60% van Nederland met schulden, waarvan een flink deel problematisch. Een schuldenvrij leven zou voor iedereen beter zijn.

Deze blog is bedoelt om mensen te helpen om naar een schuldenvrij leven toe te werken. Dat kan via de potjes, door alles cash te betalen. Het kan ook door slimmer met geld om te gaan en door het 7-stappenplan te volgen. Uiteindelijk zijn er meerdere wegen die naar een schuldenvrij leven leiden.

Laat ik beginnen bij de basis. Een schuldenvrij leven begint bij minder geld uitgeven dan wat er binnenkomt. Standaard zeg ik maximaal 50% moet voldoende zijn voor jouw vaste lasten. De rest is voor boodschappen en voor de onderverdeling in de potjes. Wil jij de complete uitleg over het 7-stappenplan en de potjes? Download “Geheimen van een budget” GRATIS.

Hoe kom ik sneller naar een schuldenvrij leven?

Voor mij is er maar 1 weg naar een schuldenvrij leven. Dat zijn meerdere bronnen van inkomen. Bij voorkeur een inkomensbron die passief is, zodat jij er niet voor hoeft te werken. Zelf heb ik daarvoor enkele websites en diverse bitcoin systemen.

Verder heb ik een bijbaan, een werkinkomen voor onderhoud aan een andere website en klus ik hier en daar nog wat bij. Mijn doel is alle stromen van inkomen op te gaan hogen. Uiteindelijk ga ik samen met mijn vriendin ook een tweede huis kopen en gaat dit huis worden verhuurd voor nog een extra bron van inkomsten. Zo blijft een schuldenvrij leven mogelijk.

Alles begint bij de basis. Zorg dat jouw basis inkomen goed is en los daarmee schulden af. Na de eerste stroom van inkomsten kan je naar de tweede stroom toewerken, dan de derde, vierde, vijfde en eventueel verder.

Het is mijn persoonlijke doel om nog in 2018 1000 mensen uit de schulden te helpen. Volgend jaar 10.000, dan 100.000, 1 miljoen en zo door. Tot eind 2019 zal het nog goed te doen zijn. Daarna moeten ook de overheid en het bedrijfsleven schuldenvrij te werk gaan. Dat is waar de grote uitdaging gaat beginnen.

Meer weten? Bel 030 655 1979 of mail hey@alexandervandijl.nl.

Geniet van het leven!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp