2500 euro lenen met BKR registratie

doorAlexander

2500 euro lenen met BKR registratie

2500 euro lenen2500 euro lenen kost ergens tussen de 25 en 350 euro per jaar. Aan geld komen in combinatie met een (negatieve) BKR registratie is een stuk lastiger. Je kunt kijken naar Used Products, waar je 4,5% rente per maand betaald om jouw eigen spullen te “verpanden”. Deze blog geeft jou een uitweg en betere toekomst.

Mijn doel is een schuldenvrij Nederland. De woordencombinatie die ik daarvoor gebruik is de zin: “Leef zoals anderen niet WILLEN leven zodat jij later kunt leven zoals anderen niet KUNNEN leven!”. 2500 euro lenen kan een oplossing zijn om NU iets te komen wat jij graag wilt hebben. Wanneer jij het geld gaat sparen heb jij de mogelijkheid geld opzij te zetten.

In deze blog ga ik het woord “be” gebruiken. Ik heb intakegesprekken gevoerd met mensen die 3500 per maand verdienen (netto) en niets overhouden. Mensen die afbetaalde woningen hebben en nog niet rond kunnen komen met prima inkomens. Het woord “be” zet ik voor sparen. Be-sparen is wat ik aanraad. Door de technieken te leren zoals “700 euro besparen in 12 minuten” kan jij (ongeacht jouw inkomen) enorm veel geld over gaan houden.

Besparen in plaats van 2500 euro lenen

Rook jij? Dan geef jij gemiddeld ergens tussen 100 en 250 euro per maand uit aan rookwaar. Het power team zorg ervoor dat jij binnen zeer korte tijd stopt met roken. In veel gevallen al direct na 1 sessie. Geen boeken om te lezen, geen hypnose, een gesprek met een ervaringsdeskundige helpt iedereen van het roken af. Mijn vertrouwen in het power team is zo groot dat ik de garantie geef dat wanneer jij toch weer begint met roken, wat reden ook is, jij een nieuwe sessie cadeau krijgt om het probleem op te lossen.

Ik schrijf vaak over NUON, net als alle andere energiebedrijven, duur om vaste klant bij te zijn. Een jaarlijkse overstap naar een ander energiebedrijf scheelt al snel 250 euro per jaar. Vergelijkbaar is het mobiele telefoon abonnement. Wanneer ik iemand spreek met een “10GB data en onbeperkt bellen” abonnement zonder toestel voor 20+ euro per maand zeg ik direct, stap over naar Simpel! Weer een besparing van 120 euro per jaar (en die kosten kunnen veel verder oplopen).

Voor de grote besparing verwijs ik jou naar de blog over potjes. In deze blog leg ik uit hoe ik een vast bedrag per maand contant uit de geldautomaat haal zodat ik precies weet wat ik uit kan geven. Het was even wennen, maar eenmaal gewend aan deze nieuwe manier van geld uitgeven bespaart dit al snel 500 euro (vaak meer) per maand.

Ben jij toe aan een volgende stap? Wil jij schuldenvrij worden? Slimmer omgaan met geld? Download het GRATIS boek via VanDijl.ga/boek en volg het 7-stappenplan.

Ik sluit mijn emails en nu ook deze blog met de woorden: “Geniet van het leven!”. Echter gaat het hier niet om het einde, maar om een nieuw begin. Deel jouw ervaring door jouw reactie achter te laten. Door jouw reactie te delen help jij niet alleen jezelf, maar ook anderen die uit de schulden en geldproblemen willen komen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.